2011-02-28 22:04:13

Friluftsdag

Faktiskt varit en helt okej dag! Skulle ha friluftsdag och vi som inte valde att åka till hovfjället fick spela volleyboll i gympasalen. Mitt lag vann en match av fyra... men jävlar vad vi vann den, det blev 45-15 till oss:D

Får nog sätta mig och kika på färg nu dock, vi ska tydligen upp och köpa det imorgon... Och jag har fortfarande ingen aning om vilken jag vill ha.... Dock vill jag ha en text på väggen också, eller en bild och en text kanske, hm. Om det blir en bild kanske jag tar den tatueringen som jag visade här nere, den med maskrosen och svalorna och förstorar en aning!
Nu är bara frågan vad jag ska ha för text? Den vanliga Carpe Diem känns väldigt tråkig, så jag får väl helt enkelt sitta och leta citat från nätet eller något! Ge gärna förslag:D

Nu ska jag än en gång återgå till matten som jag reda påbörjat tre gånger! Men eftersom datorn är som den är så har den stängt av sig och inte sparat arbetet...Tredje eller kanske fjärde gången gillt?

2011-02-26 21:56:47

Sugen? Jo tack, väldigt!

Blev ganska så kär i den här sista, tycker att den är riktigt fin!
Bilder från bl.a google och we♥it

2011-02-26 20:48:56

Tattoo Meltdown i Trollhättan

Systern drog med mig till tatueringsmässan i Trollhättan idag(drog och drog, jag följde mer än gärna med). Och nu ställer jag bara en fråga, varför är jag inte arton?
Systerns tatuering!

Tog även en sväng till Överby där jag fick köpt ett par jättesöta örhängen!

2011-02-25 12:58:26

Tangled/Trassel

Eftersom jag och mikka skulle pluggat igår så satte vi oss och såg på film! Skulle tro att de flesta har hört om filmen och jag måste bara säga att den var ganska underbar!
Helt klart sevärd film!

2011-02-24 19:19:48

Plugg?

Sitter här framför tv:n och borde egentligen plugga. Eftersom min mattelärare tyckte att det var bra att ge mig ig-varning för att jag inte gjort en statistikuppgift som skulle vart inne vecka två-.- Men jag skulle gjort en annan uppgift sa hon eftersom båda var sjuka i min grupp och inte kunde göra den vanliga. Sen visade det sig att jag skulle göra uppgiften, men då skulle min dator in på reparation. Alltså får jag ig-varning eftersom jag inte kunnat öppna dokumentet där uppgiften står! Söt lärare <3

Ikväll blir det troligen hem till mikka och sova där eftersom hon inte vill sova helt ensam i huset. Så vi kanske hörs sen!

Puss

2011-02-24 00:37:33

Rosa mysbyxor

Kände att jag bara måste dela med mig av en bild, älskar typ byxorna!

Har förresten haft en riktigt mysig dag med Johanna och Maja! Först blev det en liten fika på Espressohouse, därefter kikade vi runt lite på stan och sedan åt vi lunch på Leijas! Därav en av anledningarna till att jag varit dålig på att blogga!

Tänkte även ta och måla om mitt lilla (ehe) rum inom en snar framtid. Just nu går det i mörklila, ljuslila, ljusrosa och choskrosa. Så jag tänkte mer i banorna rosa, beige och grå! Det jobbiga med hela grejen är att jag är jättedålig på att bestämma mig för färger.. Sitter därför här med massa färgprover och försöker bestämma mig för några, vilket inte går så himla bra..

2011-02-23 00:39:58

If you never try, you'll never know

Vart ju som sagt och klippte mig nere hos mamma idag! Blev nöjd med resultatet och hoppas bara att det inte tar för lång tid att fixa med på skoldagar. Kommer ändå inte ha tid att få det att ligga precis som jag vill!

När min söta syster kom hem förut från jobbet hade hon en liten present till mig. Ett par illrosa mjukisbyxor från Teamsportia, säkerligen många som sett dom redan i affären eller på stan. Men jättesöta var dom och jag tackar så hemskt mycket!  Ska försöka ta en bild på dom imorgon när kameran laddat klart.

Får nog snart bli sängen för mig, ska visst upp tidigt för att ta en liten fika med Maja och Johanna och sen kanske kika lite på bokrean som börjar imorgon! Får helt enkelt hoppas att jag kan dra mig ur sängen i tid.

Därmed blir det godnatt för mig!
Inte så himla stor skillnad från innan, men det känns att det mycket kortare i nacken och även en del fram!

2011-02-22 01:03:55

Right back where we started from

Varken orkat eller haft lust att blogga idag faktiskt! Ska försöka bli bättre på det där, men känns så himla meningslöst att skriva om något som ingen vill läsa ändå. Ska försöka skaffa ett intressant liv, kan dock inte lova nåt!

Ska ner en sväng till mamma imorgon och fixa till håret. Nacken är alldeles för lång nu så det är inte riktigt någon frisyr av det hela längre... Funderar på om vi ska raka den eller bara klippa riktigtriktigt kort? Den som lever får se helt enkelt!
Bild från 2007 nån gång skulle jag tro! Tänkte att ni säkert är jätteintresserade av hur jag såg ut då!

2011-02-20 19:36:22

Sony Ericsson Xperia X10

Är en mobil jag funderat väldigt länge på om jag ska köpa eller inte. Är dock jättesugen på en Iphone, men det skulle kännas väldigt surt att säga: Jo juste mamma och pappa, jag tappade min Iphone i toaletten!
Nejmen, jag tycker att Xperian verkar skitbra och 3600 är inte så himla dyrt i jämförelse med att den kostat typ 5000 innan. Så kanske köper en sån när min andra dör(vilket den inte ska göra än på ett bra tag).

Någon som har en sån telefon och kan berätta vad ni tycker om den?


2011-02-20 17:32:09

20 februari

Känner att rubriken säger ungefär hur kreativ och påhittig jag är idag! Har iallafall följt ohyran till tåget, käkat pizza och nu blir det bara att göra i princip ingenting resten av kvällen. Kanske skulle försöka leta upp min mascara som är spårlöst försvunnen förresten, den hopade iväg nånstans på golvet igår och har inte synts till sen dess..hm..

Kollade förresten på Gaygalan igår som gick efter melodifestivalen. Måste säga att jag hade hellre sett typ två-tre timmar av det istället för att melodifstivalen skulle sändas. Den var faktiskt riktigt bra med mysigt och roligt folk, samt tycker jag att det är kul att det finns en gala för homosexuella i Sverige. Inte precis alla länder som har det om man säger så!

Nu får jag nog leta reda på mascaran!
Puss

2011-02-19 21:21:38

Han som saade han var det

Jävla tur att Eric Saade gick vidare, annars lär det väl inte bli något av hela melodifestivaltjafset i år! I princip alla låtar jag har hört som gått vidare suger? bra låt och grymt snygg kille på det! Hade inte alls sagt nej till att vara i Mollys skor och få ha den killen för mig själv om man säger så!

Edit; Ja, jag vet att texten är ganska så väldigt ful,'I will be popular' liksom? Men den går säkert hem ändå, skulle faktiskt inte förvåna mig!

2011-02-19 19:56:58

Promenad i solen

Eftersom det var soligt och fint ute idag tog vi en promenad ner till stan och fota lite! Dock var det svinigt jävla kallt så det blev ingen lång tur!
Nu taggar vi för melodifestivalen!!!!111111 fast ne, vill bara kolla Eric Saade.

2011-02-18 21:21:53

Das Mac is back!

Äntligen är datorn tillbaka! Det var på tiden tycker jag, den har varit borta i typ två och en halv vecka!

Blev ju som sagt en tripp till göteborg idag efter skolan. Fick köpt tre par örhängen och ett armband(ska försöka slänga upp en bild imorgon) varav tre av grejerna på rea, awesome!
Nu får jag nog försöka underhålla ohyran lite, i nåt svagt ögonblick konstaterade vi att vi ska göra kladdkaka.....

Lite bilder som legat instängda i kameran ett tag!

 

BTW; JAG HAR LOV!


2011-02-17 18:23:23

Svenskaplugg, pizza osv

Nu står pizzan i ugnen och efter det blir det en sväng hem till födelsedagsbarnet mikka för lite svenskaplugg. Får la fira med lite popcorn och antiken, blir nog en ganska värd födelsedag för henne <3

Imorgon tar jag en sväng till göteborg direkt efter skolan för en shoppingtur och för att möta upp lina som stannar tills på söndag! Så förhoppningsvis blir det en bra start på lovet!

Puss

2011-02-15 13:40:00

Happy valentines day (I efterskott)

Säkerligen en jättemysig och underbar dag för alla som har en söt pojk/flickvän att dela den med, vilket i detta fall inte är jag! Så jag tillbringade kvällen med Madde, Stella, B&J och Twilight! Jättemysigt var det så jag överlever nog att inte ha en kille, iallafall för den här gången!


2011-02-12 22:47:36

Melodifestivalen...

...är verkligen ett program som jag inte har följt än så länge i år! Fattar verkligen inte denna hysterin, de är ju inte ens särskilt bra artister....
Sure, har kanske hört två okej låtar än så länge, men de flesta suger ju? Så jag fattar verkligen inte varför folk sitter bänkade framför tvn så fort det är melodifestival. Satt och kollade på Bring it On och kikade lite i pauserna, men ja, det jag såg sög ganska ordentligt!

Skärpning Sverige, annars blir det aldrig någon vinst i eurovision!

2011-02-12 17:50:00

Don't let me go

Sorry för att jag inte uppdaterade igår, men jag var så sjukt trött! Först skola i två timmar, därefter hem några timmar och sen rep inför invigningen av rimnershallen i sex timmar. Var inte hemma förrän åtta och då orkade jag ingenting!

Iallafall, invigning idag så jag fick gå upp halv nio(död). Men det gick helt okej, känner att jag också gärna hade varit lika smidig som gymnasterna som var där och visade upp sig! Inte lätt när man är smidig som ett kylskåp dock...

Bild från parken i onsdags!

2011-02-10 20:53:05

It was only just a dream

Blev till att vara hemma idag för jag hade en jävla huvudvärk som höll i sig framåt eftermiddagen. Och när jag gick ur sängen för att hämta tabletter så såg jag orsaken, det snöade som fan ute!
Vad hände med min sol och den enda lilla värmen vi haft på ex antal månader? Puts väck, så nu får man slabba runt i slasket igen.. Åh vad underbart...

Dock fick jag äntligen mitt nagellack idag från Nelly! Så nu har jag suttit och fixat lite med naglarna efter ganska många om och men. Kanske kommer bild senare eller imorgon!

http://leekspin.com/  <-----------AWESOME(fast ne)

2011-02-08 20:12:15

Nagelkonader



Beställde nagelkonader i fredags från Nelly.com. Förväntade mig att det skulle ta några dagar eftersom jag fick ett mejl igår om att de skickats från lagret. Men tänk vad glad jag blev när jag fick reda på att de hade kommit redan idag! Dock så måste jag beställa ett nagellack, dum som jag är så läste jag inte att det behövs ett speciellt nagellack... Så ska beställa det sen och hoppas att jag får det på torsdag eller nåt!


2011-02-08 11:40:29

Don't wanna be an american idiot

Sitter och har datakunskap, verkligen jättekul när jag inte ens har en Mac så jag kan göra det som alla andra gör! Snart blir det lunch och därefter media i två timmar. Får nog hem och sova några timmar sen för fyfan vad jag är trött!

Någon som vet om Green Day kommer till Sverige i år btw? Känns så jävla surt att jag inte kunde gå förra året och jagvilljagvilljagvilljagvill verkligen gå! Så madde sitter bredvid mig och är en riktig pain in the ass eftersom hon var där förra året....Ooooch nu vill jag på Linkin Park också eftersom jag såg att dom ska hit i juni, kul! Nejmen, ska försöka tjata mig till att få gå på Green Day om de kommer i år!(vilket de säkerligen inte gör, men jag kan väl få hoppas)




2011-02-07 21:45:35

Kladdkaka vs. IP

Funderingarna går från att plugga om IP till dataprovet jag har imorgon, eller om jag ska baka kladdkaka... hm...
Funderat klart, ska ställa mig kl 22.00 och baka en kladdkaka istället för att plugga, bra susanna!


2011-02-05 19:53:56

@ mikkas place


Kände att jag behövde dela med mig av denna underbart vackra video.

Nu blir det mikkas place för en liten myskväll, hörs sen!

2011-02-04 21:07:51

We're like different stars


I can feel you read my mind
I can see it in your eyes
And yours are the sweetest eyes I've ever seen


2011-02-04 14:10:42

Freeedag

Så himla skönt med fredagar då man slutar tidigt! Hängde med madde och käka förut dock, så var inte hemma förrän vid typ halv ett. Nu ska jag vänta in OC och därefter köra 30 minuter på crosstrainern, sola och sen fixa lite käk.

Hörs kanske ikväll om jag orkar!

Puss

2011-02-02 20:59:01

Hold me, tell me everything's okey

Blev en liten utflykt till Trollhättan med flickorna idag. En intervju med polisen, inför får dokumentär om våldtäkter stod på schemat vid 10-tiden. Allt gick jättebra och vi var tillbaka i Uddevalla vid elva ungefär. Så då drog jag hem och däckade i fåtöljen ex antal timmar.

Tänkte även upplysa om att min blogg säkert blir tråkig ett tag framöver då min dator med photoshop är på reparation. De ska byta ut hårddisken eller något, så jag hoppas den mår bättre sen och slutar bråka med mig!

Gammal bild från typ åttan-nian!