2011-01-31 20:09:45

So shut up or get the fucking out of here

Engelskaprov och dataprov imorgon. Känns jättekul då jag inte orkar plugga till någon av dem.

Men idag har jag köpt mig ett par jeans (paus för applåd) för er som vill notera. Ett par vanliga svarta stuprör från gina, helt imponerad av mig själv som verkligen ALDRIG går i jeans what so ever. Dags att börja med det nu kanske, leggings är nog lite uttjatat så jag ska försöka variera mig.

Nu får det bli duschen, fixa naglarna, kanske plugga lite om jag inte hinner fastna framför tvn innan dess.

Puss

2011-01-29 22:30:06

David and Goliath tees

Sisådär halvkasst collage men det viktigaste är med. Jag var på överby häromdagen och snubblade över en butik som sålde flera av de här sakerna på bilden. Dock kände jag att det var lite dyrt med 250 spänn för ett linne så jag tänkte önska mig när jag fyller år istället. Men visst är de bara något av det sötaste ni sett?

2011-01-28 00:00:18

And he don't even know that you exist

Jaa, skulle egentligen slutat vid halv fyra idag, men vi fck sisådär fyra inställda lektioner istället så jag slutade halv tio! Kändes väl lagom kul att komma till skolan för att sedan gå hem efter en timme, men ja, så kan det gå! Så istället blev det en tripp till Överby med syster. Fick köpt mig en jättesöt bh och lite borstar till ögonskuggorna.

Därefter har vi grejat på vinden och jag har fått tummen ur att använda crosstrainern som införskaffades tidigare i veckan! Kan ju bara säga att man är gött trött efter 30 minuter på den!

Så nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och sova så gott så gott i sisådär sju timmar.


Shelter är namnet på en film som jag såg häromnatten. Verkligen en sevärd film. Den är fin, gullig och bara allmänt ååh! Helt klart en film som jag kommer kolla på flera gånger om! Och alla homofober kan väl bara ta och stoppa upp något där solen inte lyser!


2011-01-25 21:55:49

Nyklippt

Efter att ha haft en av de mest onödiga skoldagarna på länge, så gick jag ner till mamma en sväng för att få håret klippt! Fick bli kortkort nacke och fortsatt page.

Imorgon ska jag lämna in söta macen på reparation. Han dör ju rätt som det är och sen har han tagit bort vissa av mina dokument, så det är tydligen något fel på hårddisken(?) eller något. Så jag och pappa tog en sväng till torp så jag fick mig en extern hårddisk på 2000 gb, nu kan jag lagra en väldans massa skit! Dock kan jag inte använda den till både Macen och till min Windows-dator, så jag måste lämna den till dataläraren imorgon så han får fixat det:D
Hej jag är trött och glad, då ser jag ut som en liten kines!

2011-01-23 23:49:39

Söndag

Helt galet vad jag är trött idag! Har sovit sjukt dåligt i helgen så nu tyckte mitt huvud att det skulle göra skitont såhär på kvällen. Som om det inte räcker att jag inte kommer kunna sova, nähä, då ska det göra ont också...

Nu blir det sängen, puss.

2011-01-21 23:03:13

And the cupcakes are done


2011-01-21 13:47:03

Cupcake-bak

Helt sjukt hur underbart det känns med helg! Riktigt skönt att bara ha två lektioner idag och därefter käka tacos till lunch! Skolans tacos är faktiskt riktigt goda:D

Nu blir det snart ut till torp för att köpa lite ingredienser så vi kan baka cupcakes! Kommer kanske bilder ikväll om de nu blir något snyggt av det hela:)


2011-01-20 23:41:15

Almost friday!

Så himla underbart att skolveckan snart är slut så jag kan sova ut i två dagar! Slutar vid tjugo i elva imorgon så någon gång efter det ska jag nog baka med syster! Muffins och cupcakes står nog på schemat om vi inte hinner ändra oss till något heeelt annat.

Fick förövrigt lämna in min söta lilla Mac idag. Den har stängt av sig, slängt upp rutor där det står att den måste startas om och bara varit allmänt jävlig! Så nu hoppas jag att dataläraren har fixat felet för jag ska hämta den imorgon.

Nu får det nog bli sängen, är sjukt trött och jag sov cirka 5 timmar förra natten, så puss och godnatt!
Langar goe bilden!

2011-01-18 23:27:00

Cause baby you're a firework

Typ. Kanske.

2011-01-18 22:27:57

Pluggar typ?

Median kan ta sig. Magen kan dö. Huvudet likaså. Nu mår jag dock bra, vilket jag inte gjorde varken imorse eller i eftermiddags. Blev ingen skola för att jag hade så jävla ont i magen, wonderful typ.

Dock har jag sovmorgon imorgon så jag ska väl skriva klart median, skicka in den (för sent) och sen sova(om sisådär två timmar kanske).

2011-01-17 00:27:06

The whole world stops when you look at me

Äntligen frisk! Iallafall någolunda, min mage är väl inte heelt kompis med mig än men det går att leva med. Ska försöka få det undersökt så jag slipper ha sådan värk. Men ja, har inte blivit mycket bloggande då jag verkligen inte haft någon ork att göra någonting i princip.

Men imorgon blir det skola så jag ska väl snart gå och lägga mig. Ska bara hänga upp tvätten, bädda rent, redigera klart en bild, läsa(kanske), plugga(kanske) och sen kanske somna framåt två-halv tre inatt!

Puss

2011-01-14 15:46:35

Tired as hell

Känner mig så inihelvete ofräsch så det finns inte. Är astrött, har fortfarande en jävla mensvärk och jag sitter i mjukisbyxor och en stor tjocktröja i soffan där jag tillbringat i princip hela dagen redan.  Nu hoppas jag att de köper med sig lite godis hem (som jag säkert inte kommer kunna äta ändå, suck) så kanske jag blir lite piggare.

2011-01-13 19:23:11

13 Januari

Är fortfarande aaaastrött och mår väl sisådär. Blir ingen skola för min del imorgon iallafall, får väl hoppas att jag kan äta ordentligt snart dock! Var så sjukt sugen på cheeseburgare förut, så när de andra var på torp köpte de med sig hem. Men jag vågade inte äta halva för fyfan för att spy efter isåfall, det hade ju förstört cheeseburgarna för all framtid:(

Om vi ska ta något positivt då! Vill passa på att säga gratis till söta lilla Beckis som fyller 17 idag:D Grattis söta sketunge, hoppas du fått en helt grym dag!♥
Får skaffa mer bilder på sötnosen!

2011-01-13 07:48:27

06.12

Var den helt underbara tiden som jag vaknade av att jag mådde illa, hade mensvärk, ont i huvudet, frös och mådde allmänt skit! Så därefter har jag varit ute på en liten promenad med syster(vilket tro det eller ej, hjälpte liiiite). Brukar inte hjälpa för jag har oftast ont ända ner i benen. Och nu när jag sitter ner börjar jag må sämre igen, så jag ska nog ta mig an att plocka ner julgranen såhär klockan tio i åtta på morgonen!

Sen kan jag ju säga att jag inte somnade förrän runt två heller. För grannarna över mig gick ner i tvättstugan (tre meter från mitt rum) och satte igång en maskin med tvätt vid klockan halv ett. För jag vet, man kan inte vänta tills morgonen när folk är vakna utan man tar det mitt i jävla natten, mhmmmm!

Nej nu måste jag resa mig annars börjar jag väl må illa igen.

2011-01-12 21:41:58

Avlider snart

Mår så jävla dåligt på grund av en jääääävla mensvärk som har hållt i sig i snart sex timmar! Det gör så himla ont så jag tror att jag snart att jag slår ihjäl nån lite. Ska försöka göra lite svenskaläxa, om jag nu kan sätta mig upp ordentligt! För nu gör det bara ont i armarna av att ligga ner och skriva i soffan...

2011-01-11 23:59:42

My middle finger gets a boner when I think of you

Det är helt sjukt hur trött jag är idag! Har nog inte varit såhär trött på riktigt länge, så det är en himla tur att jag har sovmorgon imorgon! Börjar inte förrän vid tolv så jag behöver inte gå upp förrän tidigast halv elva♥
Därför ska jag slita mig från att gilla massa sidor på facebook och försöka sova nu så jag är riktigt utvilad imorgon!

Natti!

2011-01-10 17:02:34

10 Januari

Första dagen på det här året och den här terminen kändes ju sisådär. Har redan fyra uppgifter som ska vara klara inom en vecka! Det känns ju kanske inte helt pepp... Och jag är för seg för att ens börja med någon av dom idag, får kanske ta mig i kragen senare ikväll om jag nu orkar.

Och så vill jag passa på att säga grattis till söta lilla Elin som fyller 17 idag! Hoppas du får en fortsatt bra dag gullepluttan:D





2011-01-09 22:57:33

Söndagsångest

Sista dagen på lovet och jag har i princip inte gjort någonting! Fick för mig att börja städa rummet så att jag skulle glömma bort att vi börjar skolan imorgon men det lyckades visst inte så bra. Sure, ska bli awesome att träffa alla igen som man saknat över lovet, men jag orkar inte gå upp klockan sju imorgon. Och till råga på allt så har jag idrott första lektionen, helt underbart!

Har dock börjar räkna lite och det är bara sex veckor till sportlovet så nu längtar jag dit! Visst, jag går på det, enligt mig, bästa gymnasiet och jag trivs skitbra! Men jag har ingen som helst lust att gå upp tidigt på morgonen...

Får väl gå och lägga mig snart så ja iallafall är någorlunda utvilad. Yeah right, kommer somna vid halv tre inatt vilket jag gör i princip varje söndag!

2011-01-09 01:13:59

Götet with da bezt

Blev som sagt en tripp till Göteborg idag med lilla Maja! Fick köpt en ring, tjocktröja och ögonskuggor, hittade inget mer men jag är nöjd;D
Eftersom Onepiece har öppnat en affär i Göteborg kände vi att vi var tvungna att prova!
Ring-BikBok 49 kr, Ögonskuggor-Åhlens 125 kr
Närmare bild på ringen
Rosa tjocktröja-BikBok 99 kr

Nu blir det sängen för imorgon är sista dagen på lovet och jag är aptrött!
Natti!

2011-01-07 23:54:00

I won't listen anyway

Suttit och funderat lite såhär på kvällskvisten. Detta är bara den sammanställda faktan jag har, jag syftar inte på en specifik person utan bara allmänt!

Är sjukt trött på alla förståsigpåare som tror sig veta exakt allting och då idiotförklarar en fastän man inte har ett dugg fel! Allt detta som folk säger och tror att de vet bättre om ens liv än vad man själv gör! Detta är faktiskt ganska intressant när man vet hur jävla fel de faktiskt har. Man ska inte göra si eller så. Man ska inte äta efter den och den tiden för då blir man tjock, man ska inte baka sådär, man ska inte göra så med håret för det är helt åt helvete. Man ska inte ha smink på sig för då får man finnar, samma sak om man äter choklad. Man ska inte göra så med naglarna, inte duscha så ofta, inte sova med smink eller någonting för det är inte bra.

Men vem är det som det inte är bra för då? Mig eller den som säger det? Jag har inte märkt av någonting av detta överhuvudtaget, är det då mitt eller ert problem att jag gör som jag gör? Att jag får fett hår, att kakan inte blir bra, att naglarna skivar sig, att jag tappar mina ögonfransar och att jag får finnar i exakt hela ansiktet. Är det ditt problem? Nej, det är mitt och bara mitt problem så sluta tjata och säga emot.

Sure, de här grejerna orsakar kanske problem för er, men tro för fan på mig när jag säger att det inte är så för mig, alla är ju olika sägs det. Låt det då vara så och tvinga inte alla att göra exakt som ni själva hela tiden. Jag tycker det är äckligt när man inte duschar eller tvättar håret på tre dagar högst. Då luktar det sunkigt och börjar bli fett, men visst, det är inte så för alla. Iallafall inte enligt dem, men om de sett sig i spegeln kanske de hade sett att håret kanske behöver tvättas. Jag förstår inte grejen med torrschampoo, om man nu använder det är det väl för att håret är fett? Ja, men duscha då istället för att slänga i något som gör att håret rent ut sagt ser skitigt ut. Jag vill inte vara elak mot någon, det är mina åsikter och ni behöver inte bry er ett dugg! Men jag gör precis likadant, bryr mig inte om vad alla säger.

Nej, jag ska vara positiv nu! Göteborgstripp imorgon med bästa och sötaste Majsi!

2011-01-06 23:27:14

Let me hold you for the last time

Ååååh jag är så fruktansvärt seg så det är inte sant! Har varit det i några dagar nu, tror det är för att skolan börjar snart.. Min kropp känner av vibbarna av att behöva gå upp tidigt så den drar ner mig så mycket som möjligt! Men imorgon ska jag dra ut till torp med papi och på lördag blir det shopping för hela slanten i Göteborg med Maja:D

Funderar på att sätta mig och kolla film eller läsa något nu, alla andra sover så jag har i princip ingenting att gör.....snyft.

2011-01-05 00:49:22

Counting all the assholes in the room...

...Well I´m definitely not alone.

Filmen var riktigt bra måste jag säga! Dock är jag något besviken på 3D-effekterna då jag inte såg så himla mycket skillnad på den och en vanlig film. Kan varit så att man vande sig efter ett tag, men ändå!
Nu tänker jag vänta med spänning på fjärde filmen. Kanske borde läsa om böckerna så att jag faktiskt hänger med mer på vad som ska hända?

Säger härmed puss och godnatt!

Typ hej, min lugg är för lång!

2011-01-04 14:06:17

Narnia-Kung caspian och skeppet gryningen

Blev en sväng till gymmet med syster när jag väl masat mig ur sängen, känner mig riktigt duktig faktiskt! Så nu ska jag fixa mig för ikväll vid klockan sex ikväll blir det bio. Kung Caspian och skeppet gryningen i 3D, kan bli väldigt intressant faktiskt. Hoppas även att filmen är lika bra som den senaste!

Ben Barnes (Caspian) är han inte ganska jättesnygg?

2011-01-04 00:38:25

Das resultat

Langar snyggaste minen! Men här är iallafall resultatet av färgningen, vilket blev kolsvart! Och förhoppningsvis håller den sig så att det inte blir som de andra som blir brunare efter ett tag.

2011-01-03 18:56:43

Färgning på g

Ska snart masa mig upp till syster och färga håret. Den här gången får det bli helsvart. De senaste gångerna har jag haft antingen mörkbrunt eller lila så min hårbotten är svart, lila, ljusbrun osv. Så jag tyckte väl att det var dags för en färgning(Y) Kanske skulle ta en sväng i solariet också när jag ändå håller på? Får nog bli så, kan inte vara blek hela vintern och speciellt inte när håret är så mörkt...

2011-01-02 01:01:56

1 Januari 2011

Idag blev det en sån där dag då man egentligen inte gör någonting överhuvudtaget! Eller ja, drog mig till gymmet med syster när hon hade vaknat (bra start på det nyttiga året?). Sen fixade vi hemmagjorda hamburgare och därefter har jag mest suttit och kollat på tv och bara njutit av mitt lov!
Några halvkassa bilder från igår!

2011-01-01 00:01:00

Gott nytt år allihop!

Vill passa på att önska alla gott nytt år och hoppas att ni får en grym fortsättning! Haft ett helt okej år! Slutat nian, börjat på ett grymt gymnasie och träffat skithärliga människor! Nu taggar vi 2011 och att det ska bli ett år vi aldrig glömmer och snäppen bättre än detta!