2011-11-28 22:47:00

28 November

Idag fick jag en sådan där fråga som man absolut inte kan ge något riktigt vettigt svar på utan att bli sur. Det var en person som frågade mig om jag hade kommit över Spike (läs här). Vad fan är det för en fråga egentligen? Jag förstår inte riktigt vad som menas egentligen, för man "kommer inte över" något sånt bara sådär.

"Ja, men ni har ju väldigt många hundar, så det blir väl så ibland? Eller var det något speciellt med honom?"

Klart som fan att det var något speciellt med honom? Det är något speciellt med alla levande varelser. Hur kan man ens tänka att Spike skulle vara en i mängden som bara försvinner? Det är inte alla som förstår den kärleken som man känner för sina djur, men inte en enda av våra hundar är "en i mängden". Så har det aldrig varit och kommer aldrig att vara.
Det är samma sak med våra fåglar. Klart som fan att jag kommer sakna dom när de är borta, för så känner jag för alla våra djur! Det är ingenting man kommer över bara sådär.

Jag blir bara så oerhört sur när folk påpekar att "det bara är ett djur". Jaha, men då är det "bara" någon i din närhet som har dött? En i mängden helt enkelt? Inget att bry sig om eftersom det finns så många andra människor runtomkring? Om det är så ni känner så kan ni hålla det för er själva. Jag älskar alla våra djur och blir lika ledsen över vilket djur det än är som mår dåligt.

Alla våra djur är världens goaste, galnaste, idiotiska, knasigaste, mysigaste och bästa djur som finns. Man kommer inte över att någon av dem går bort, man lär sig leva med det för man vet att de antagligen har det bättre där de är nu.

2011-11-27 18:54:00

Första advent

Känner mer och mer att det börjar närma sig jul! Hoppas ni haft en mysig första advent och inte fått strömavbrott, drunknat i vattenmassorna eller blåst bort på grund av Berit som drar genom landet.

2011-11-26 00:56:14

26 November

Tacka vet jag Harry Potter!

Nu: Sova
Imorgon: Upp tidigt och åka till Göteborg för lördagsdejt med Lina!

2011-11-25 22:59:00

Grattis världens finaste vän!

Världens finaste och underbaraste människa fyller 17 idag (den 25 november) så alla får gå in och skriva i efterskott på hennes blogg eftersom jag tidsinställer detta så att det är på rätt dag då jag är några minuter sen!
Grattis underbara du, tack för att du finns!♥

2011-11-24 01:14:57

1 månad kvar till Jul!

Känner mig lite sugen på att julstäda, julpynta, julbaka, köpa julklappar och allt annat som hör julen till. Det är ändå bara en månad kvar så kände att det var dags att ta fram min söta snölykta som nu lyser upp mitt annars så tråkiga fönster.
Såg förresten ikväll hur mysig det såg ut nere i stan med ny julbelysning längst hela kungsgatan samt bäveån. Nu saknas bara den där lilla(!!) snön ska komma och göra allt ännu mysigare!

2011-11-19 09:41:00

Nyfixade naglar

Håller på och gör en liten uppgift med Elin i skolan där vi visar hur vi fixar våra naglar. Fixade mina i torsdags och här är resultatet: 
De är lite kletiga på grund av att jag la på ett överlack innan de hade torkat ordentligt och för att jag har glömt bort att ta bort överflödigt lack insåg jag precis..
foto: linnea

2011-11-19 01:37:12

Mitt fredagsmys

Ungefär såhär har min fredagskväll sett ut. Har suttit i några timmar, till och från, med hemtentan i samhällskunskap som skulle in idag. Sjukt tråkig och svår var den och nu har jag världens ångest för att den är så himla dåligt skriven så det är galet.
Efter att jag skickat in skiten lyckades min kära broder övertala mig att spela det nya Zelda-spelet som kom ut idag. I och med att jag aldrig spelat Zelda förut så tänkte jag försöka iallafall. Kan väl inte säga annat än att jag är helt awesome och kommer varva spelet innan någon hinner blinka.
Ostbågarna behöver man knappt säga något om. De uppe i köket i en öppen påse så att de ska bli sådär härligt sega tills imorgon kväll när jag vill äta dom!

2011-11-16 00:03:09

Badhuset

Har idag simmat 750 meter klädsim på idrotten. Är gött trött nu kan jag säga, det är helt sjukt. Simmade ju för några år sedan och kan lätt säga att kondisen har försvunnit en liten aning. Är nästan så jag är lite sugen på att simma någon/några gånger i veckan för det är jävligt gött både under tiden och efteråt (om man slipper klädsim vill säga). Detta tåls att fundera på!

2011-11-14 22:18:24

Das Hajns

Bjuder på bilderna mest för att Hajns är så söt! Var nyvaken och go när syrran passade på att ta dom här...
Nu ska jag tagga inför klädsimmet på idrotten imorgon genom att ta en lång varm dusch!

2011-11-12 00:50:47

Älskade Spike♥

Vi saknar dig älskade, finaste, underbaraste och bästa lilla spikungen i världen!♥
2006-05-30 - 2011-11-07♥

2011-11-11 20:22:34

11-11-11

Var med på en konsert igår i Agnebergshallen och kan inte säga annat än att det var helt grymt!! Själva konserten som heter Star For Life är en välgörenhetsgrej som är anordnad av Marching For Life. Pengarna från biljettförsäljningen går till skolor och mycket annat för att hjälpa behövande i Afrika, så det är för en god sak. Med på konserten var bland annat Molly Sandén, Triple and Touch, Star Choir, Cim Kärnfalk, Gladys del Pilar, Vivid Recollection samt en kör på cirka 400 ungdomar från Uddevalla m.fl. Det var så fruktansvärt mäktigt och kul så det är inte sant. Fruktansvärt glad att jag fick delta i den kören!
Star Choir som består av ungdomar från Sydafrika, helt otroligt duktiga!
Vivid Recollection, band härifrån Uddevalla som är helt fantastiskt bra!

2011-11-04 19:35:27

Boy you got my heartbeat runnin’ away


Om det är någon som varit som jag och Maja och inte har sett dessa videos bör ni göra det. Fattar verkligen inte hur en lilla tjejen har lärt sig texten till den låten. Det är helt sjukt! Jag och Maja försöker lära oss första versen liksom, men jag kommer av mig redan efter första raden!
Såg nu att hon som sjunger är 8 år. Herregud säger jag bara.

2011-11-03 02:09:40

karma's only a bitch if you are.

Tycker det är så kul med vissa människor. Man skall helt anpassa sig efter dem, hur man skall vara, vad man skall göra, när man skall göra det och speciellt vad man skall säga osv. Sjukt trött på att man ska göra precis som denne för att hålla den på bra humör. Har en sån där period där jag skiter i om folk blir sura på vad jag säger, på hur jag är eller om jag inte kan umgås. Jag bemöter folk på exakt samma sätt som de bemöter mig och på senaste tiden har jag varit en bitterfitta mot vissa. Undrar just varför? Utan att nämna ett enda namn vet jag att vissa kommer känna sig träffade. Ja, tänk då efter på varför jag beter mig som jag gör mot er!

2011-11-03 01:36:21

Finaste bästa vän.


2011-11-02 23:34:00

Ögon

Är det bara jag som tycker att ögon är liiiiiite creepy på nära håll? Ignorera objektivet som speglas i ögonen, antar att ni fattar att de inte hör till själva ögat ändå!