2010-11-30 15:14:32

Nananananana batmaaan

Känner faktiskt att det lite mysigt när snön faller så fint ute! Eller ja.. Tycker antagligen bara det eftersom jag sitter inne i värmen och slipper pulsa runt ute. Men jag måste nog erkänna att julkänslan har börjat krypa fram allt mer för varje dag:D

Snart får det bli en macka och sedan måste jag sätta igång med att plugga igen! Sammanfattningen av den tråkiga filmen ska vara klar imorgon och lite andra grejer till senare i veckan.

Puss

2010-11-28 15:04:59

Matte+hemuppgift+massa annat

Nu dyker jag djupt ner i böckerna, eller ja,  i detta fallet datorn! Ska ha klart minst två grejer tills imorgon som jag knapp börjat med... Enda pausen jag tar är typ för att kolla facebook eller när vi ska käka pizza!
Tja pluggiz

2010-11-28 11:37:07

Snökaos

Skojar inte om jag säger att det är 50 cm snö här i Uddevalla nu! Snöade princip hela dagen igår, hela natten och kommer säkert snöa hela dagen idag med. Känns sisådär lagom lockande att försöka ta sig ut och gå till skolan imorgon...

2010-11-26 19:49:28

Tristess

Eftersom vi var lediga idag så fick vi en hemuppgift istället. Den kommer säkerligen ta hur lång tid som helst att göra och jag har bara inte orken! Vi har även matteläxa, bokrecension, sammanfattning av en tråkig film, ett annat svenskaarbete och säkerligen något annat som jag förträngt. Tror ni att jag är taggad eller?

Nej förfan, ska skriva klart svaren på några frågor, poppa popcorn och sen bänka mig framför Idol!

Puss

2010-11-25 11:55:49

Two thumbs up

För min helg börjar redan nu! Eftersom vi hade inställd svenska idag så skulle vi ha två och en halv timmes rast men så fick vi inställd media också och ingen orkade vänta i tre och en halv timme.. Så vi frågade engelskaläraren om vi fick inställd engelska också och det fick vi! Sen är vi lediga imorgon också och det är bara allmänt awesome!
glad_chey
Puss

2010-11-24 23:52:12

Just hold my hand baby

Var så galet skönt med sovmorgon idag! Ända tills grannen kom ner i källaren vid nio och visslade som bara den och väckte mig... Var ju bara att somna om för att sedan gå upp vid elva;D

Nu ska jag snart smsa lilla majsi som fyller år imorgon men tydligen är alldeles för sjuk för att låta mig bjuda på fika så det får vi ta en annan dag! Men jag måste erkänna.. jag tycker om henne ändå!
Tja linnea!
Snygg_chey_94
Puss

2010-11-24 00:00:49

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

Måste bara säga att filmen var riktigt grym! Alldeles fasligt mycket mer awesome än den förra som ju var sisådär!
Dobby didn't mean to kill, just seriously injure or maim .

Kärlek på Dobby<3

2010-11-23 19:48:06

Tiiiisdag

Har precis tagit en powernap på cirka en timme, den var ganska välbehövlig kan jag säga! Nu ska jag ner och fixa till mig lite för att sedan bege mig till bion för Harry Potter och dödsrelikerna Del 1! Hoppar innerligt att den är bättre än förra filmen annars blir jag fan besviken!
Puss

2010-11-21 00:10:39

PLS maskerad-10

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen! Alla bilder är från Elin Så all cred till henne och hennes kamera för alla awesome bilder!
Puss

2010-11-20 01:16:44

PLS

PLS maskeraden var ganska grym ändå! Fick trampat i en spya, dansat så jag har ont i fötterna, träffat sjukt skönt folk m.m.!

Ja, jag är strypt och lite smått mördad! Dock syns inte "strypmärkena" så tydligt eftersom det bara var ögonskugga! Fler bilder kommer förhoppningsvis imorgon när jag övertalat Elin att skicka dom:D

Nu längtar jag efter sängen!
Puss

2010-11-18 23:53:35

Våra brister gör oss till människor

Är så sjukt peppad på maskeraden imorgon! Hade ju tänkt at jag skulle vara strypt men pappa konstaterade att jag hade kunnat vara snövit eftersom jag i princip har samma frisyr. Hm.. Får väl helt enkelt vara en strypt snövit!

2010-11-17 19:07:46

Söta små tjejer

Das favourite girlz
Lektion på två timmar där man varken hade lärare eller något att göra! Så vi roade oss på annat sätt!

Puss

2010-11-17 00:13:09

Du är bäst nu men du var bättre förr

Tänkt bara skryta lite med att jag har sovmorgon imorgon och behöver inte gå upp förrän klockan 10.30 eller kanske liite senare då jag börjar vid tolv! Så nu ska jag snart sova och kompensera för att jag bara sov cirka 4-5 timmar förra natten:)

Jo juste! Köpte fejkblod idag på Partaj så jag har konstaterat att jag nog ska klä ut mig eller rättare sagt sminka mig som en strypt snubbe eller lik! Eller kanske ett strypt lik?! Awesome!

Puss

2010-11-16 20:08:36

Lugggggg

Yeah!
Och bilden är vacker... harkel. Men ja, ungefär sisådär blev det!

Jag kommer btw aldrig någonsin vilja spela in något på min Mac igen. Har suttit och försökt spela i en grej till engelskan där man ska filma sig själv. Har gjort om säkert 25 gånger.. Men nu jävlar är det inskickat och jag hoppas på g!

Puss

2010-11-16 15:33:34

Nu ryker utväxten

Sitter nere hos modern och färgar håret så nu är snart utväxten ett minne blott! Ska kaaaaaanske klippa lugg också... Om jag vågar...
Jo juste ja, jag färgade ju ögonbrynen också!
Puss

2010-11-15 18:18:15

Maskerad

De tär så att skolan anordnar en maskerad på fredag och jag har inte den blekaste lilla aning om vad jag ska klä ut mig till! Så nu tycker jag att folket kan tipsa mig om något!
Har lite funderingar på djävulen eller en hängd snubbe men är väldigt osäker. Så kom igen, tipsa på för sjutton!

Puss

2010-11-15 14:21:59

Förlåt att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Somnade runt 2-3 igår kväll och vaknade med en jävla huvudvärk imorse så de blev till att stanna hemma! Så just nu sitter jag och försöker göra klart engelskan som ska vara inlämnad imorgon! Ska bara skriva klart och sen filma mig själv när jag läser upp det.. Känns ju sisådär lagom lockande!

Men innan jag gör klart ska jag kolla på Grey's Anatomy!

Puss

2010-11-14 19:43:07

Söndag

Känner att söndagsångesten börjar krypa på mig såhär på kvällen! Söndagar är typ de värsta dagarna, eller ja, iallafall kvällarna. När man väl går och lägger sig på kvällen så tar det flera timmar innan man lyckas somna. Detta resulterar i att man är helt död i skolan dagen efter..Underbart!
Och inte nog med det, vi ska till badhuset imorgon med klassen och då KAN man inte vara helt död.. Wiho typ? 

Tänkte även passa på att säga Grattis pappa på fars dag! <3 

Och nu ska jag fortsätta kolla Navy CIS med honom och sedan försöka skriva lite engelska;D
Puss

2010-11-13 00:03:11

Shooooooes

Vart till torp idag och fått mig ett par skinnkängor(Y) Kände att det nog var dags att ha något annat på fötterna än uggs som ändå bara läcker in... Visst, dom är skitbra när det är kallt men inte när det är blött och slaskigt.. Bilden är verkligen skitdålig men ska försöka fixa en bättre imorgon om jag orkar:D Puss

2010-11-11 20:43:56

Gymmet

Blev gymmet med lilla Maja efter skolan idag och jävlar vad biff vi ska bli! Har två veckor gratis för att prova på så imorgon ska jag tillbaka med Madde och Stella efter skolan när vi ändå slutar så tidigt:) Passade även på att sola en stund idag så nu slutar jag nog snart tycka att jag är blek! Nu sitter jag här med mami och kikar på tv medans vi väntar på att criminal minds ska börja;D Jag ärså himla glad att det är fredag imorgon så det är inte sant! Ska bli helt underbart att sova ut i två dagar! Har för övrigt funderingar på att börja läsa spanska i skolan men det negativa är att jag slutar kvart över fyra istället för halv.. Får väl hoppas att det är värt det om jag nu får läsa det!

2010-11-10 21:38:28

Lugg eller inte?

Är sjukt fundersam på om jag ska klippa lugg eller inte. Hade ju det för cirka ett och ett halvt år sen tror jag att det var men jag lät den växa ut igen eftersom jag blev trött på den. Tror även att jag ska fixa så att mitt hår är ljusbrunt istället för svart. Börjar tröttna lite på det;D Jag är nog en sån person som inte kan gå för länge utan att göra något med håret.. hm..

2010-11-10 00:26:40

My heart stops when you look at me

Jag antar att i princip alla kan intyga  att det är gaaanska mycket snö ute så jag bara upprepar det en gång för alla: Det är så inihelvetes jävla mycket snö ute så jag kommer säkert  vara insnöad imorgon!
Så eftersom det snöade så himla mycket så fick jag lurat med mig mami och papi till torp så att jag fick mig en varm och gosig vinterjacka! Alltså ska nog till och med jag lyckas överleva den nya istiden!

Och för er som säkert är skitintresserade: Jag har inga hål i tänderna alls! Så jag är skitglad:D

Nejmen, snart blir det sängen så jag är lite lagom utvilad när jag stiger upp klockan halv elva imorgon;D Tack Marcus för den älskvärda sovmorgonen<3

Puss
SNÖ

2010-11-08 22:57:17

Scheeeemaändring

Är lite lagom häppifäjs eftersom vi ändrade om lite i schemat idag! Därför slutar jag numera 14.00 på tisdagar iställer för 15.35 och på onsdagar börjar jag 12.00 och slutar 14.00! Är min skola awesome eller vad?!

Imorgon bitti ska jag till den söta, underbara, gulliga lilla tandläkaren som säkert vill dra ut sjuttioelva tänder på mig eller nåt! Nej fy, jag tycker inte om sånt där alls..Blir till att borsta tänderna extra noga minsann!

Nu blir det sängen och tagga för imorgon eftermiddag då jag och Maja ska gymma(H)

Puss och godnatt!

2010-11-06 17:14:21

Myspys

Drar mig alldeles strax mot lilla Majsibajsi Karlsson för en grymt trevlig kväll! Kan hända att jag skriver något senare! Om inte så kommer det säkerligen bilder/videos imorgon!

Puss

2010-11-05 20:08:58

Idol

Sitter här framför tv:n och kikar på Idol och kämpar lite för att hålla ögonen öppna ordentligt. Masade mig upp halv nio imorse och åkte med fadern ner till göteborg då han skulle skjutsa min farmor och hennes syster. Blev bara en liten sväng sådär och sen hem. Jag var dock så jävla trött så att jag inte kommer ihåg att vi åkte igenom ljungskile, jag sov tydligen fick jag höra av pappa.
Dock var jag inte trött när jag kom hem så jag ställde mig och bakade bröd och lite så!

Nu blir det Idol för hela slanten och imorgon blir det lite sleepover hos das Majababe!

Puss

2010-11-04 00:33:04

Nystädat!

Har äntligen fått tummen ur och städat rummet! Det är ju förfan helt jävla otroligt att jag kan gå runt på golvet utan att trampa på grejer... Har även börjat ställa in grejer i de nya hyllorna och jag är faktiskt helnöjd med dom!
Hyllorna;D
Tröjan som jag köpte på Gina!
Sorry för cambilderna, har inte orkat fixa batterierna i kameran!
Puss

2010-11-03 00:54:29

Göteborg/Ikea/hemma

Den här underbara, soliga, varma dagen (sarkasmen flödar som aldrig förr) tog jag och Lina en liten sväng till Göteborg då hon skulle kika efter lite grejer på Monki. Tog oss tomhänta ifrån butiken och sen bar det av mot Ikea med mami och papi! Fick mig fyra hyllor, ett soffbord, en lampa och lite annat smått och gott som jag och pappa roat oss med att sätta ihop. Så nu ser mitt rum ut som ett helvete! Ska nog försöka städa det imorgon samt langa bilder på hur det blev:D

Ska nog dra mig mot äsngen alldeles strax, mensvärken håller på att göra mig galen. Ska försöka få något annat för det, värktabletter och sånt funkar då fan inte så nu får det snart hända något!


Puss
Bild på mig och megasöta Fanny från Stellas födelsedagsfest i fredags! Eftersom det var halloween så skulle man klä ut sig. Jag var typ... kanin?

2010-11-01 23:17:29

TACK MAJSI

Först och främst vill jag tacka Maja för att hon orkat göra om hela min blogg och till och med fixat en söt liten header! Tack Chili, love yaaa<3:*:*:*
Så ja, nu ska jag börja blogga här igen:D

Och om vi nu ska till att vara seriösa då! Blev en tur till Borås med Lina idag, vi skulle egentligen träffat en kompis men han är tydligen en väldigt upptagen herre så det sket sig. Vi fick roa oss med att gå runt och shoppa istället och det var så inte fy skam inte! Fick köpt mig en söt tröja från Gina som jag kan visa upp på bloggen typ imorgon när jag kommit hem och orkat ta kort på den:D

Ska nog alldeles strax sova eftersom vi ska upp klockan tio imorgon för att åka till göteborg vid tolv, sedan ta en sväng till Ikea med mina päron och till sist åka hem och soova!
Puss
Lite random bild eftersom jag i princip inte har så många andra på datorn!

2010-11-01 21:18:12

Susaaaanna är söt. ♥♥♥

Alltså, nu testar jag lite. Typ puss.