2010-05-30 13:48:22

.....:D

Idag konstaterade jag att det typ är.... 6 skoldagar kvar(/) på tisdag ska vi till göteborg med klassen, torsdag är jag ledig för brorsans student, nästa torsdag igen har vi egentligen bodeledag men jag slipper för jag är i "festkomítten" då det är bankett på kvällen, och på fredag slutar vi;D
Så dagen efter avslutnigen ska jag troligen till Avesta med syster, nån hudutställning som jag i nåt svagt ögonblick fick för mig att åka med på!

Inom en snar framtid(förhoppningsvis inom två veckor) får jag sofias gamla rum nere i källaren(/) så nu har jag börjat packa ner all skit i mitt rum i flyttlådor som sedan ska bäras ner tillsammans med mina möbler-.- tack och lov att pappa finns som kan hjälpa mig bära(a)

Nu ska jag upp och sätta i en ny lampa i taket eftersom den fick för sig att gå sönder förut när jag skulle leta efter kläder, yey!

Puss.

Du satte gränsen, jag gör precis som du.

2010-05-27 20:41:16

Tooorsdag

Betyder att det bara är en dag kvar i skolan och jag har ändå två prov att göra, mysigt<3  Just nu sitter jag och försöker komma på vad jag har gjort för att få så ont i ryggen, men kommer inte på en enda anledning:( Sååå jag ska nog slänga mig på soffan och plugga*host*sova*host*.

Idag blev det överby med syster och jag har äntligen hittat skor till avslutningen och banketten! ett par leopardmönstrade ballerina till avslutningen och ett par vita 6-7 cm kilklackskor till banketten;D Så jag ska nog försöka gå in dom innan dess så att jag inte ramlar och slår ihjäl mig eller får världens skoskav:3

Nej, nu ska jag plugga!
Puss

2010-05-24 23:16:35

Utkast: Maj 24, 2010

Blä, jag är allmänt trött på folk just nu, folk som slutar snacka med en, folk som har den där jävla dubbelmoralen och folk i allmänhet! Idioter som tycker det är skitbra att klanka ner på folk, toppen att snacka skit,underbart bra att ignorera en fullständigt som om man aldrig känt varandra. Sånt bara ÄLSKAR jag! Nu är jag riktigt trött på sånt och har börjat agera utefter det, så som folk behandlar mig så kommer jag behandla dom, jag tänker inte fjäska för någon som betett sig som en idiot mot mig. Jag kan börja bete mig bra mot personen när den skärpt till sig.

Slutar man snacka med någon, så ha då en anledning snälla. Ska du snacka skit, snacka då om sånt du faktiskt vet något om och inte någon påhittad jävla skit som du hörde av någon, som hörde det av någon som fick reda på det av fyra andra personer. Ta reda på fakta istället.

När någon är helt emot en grej och sen är helt för det för att alla andra är det, sånt är så äckligt! Har man ingen egen vilja eller? Nej, tydligen inte.

Puss igen!


2010-05-24 22:39:22

Fotbollsgolf

Jomen tjenis penis allihopa!
Idag blev det fotbollsgolf med klassen och bara så alla vet, jag var bäst(Y) Jag hade helt klart vunnit om det var meningen att man skulle sparka så många gånger som möjligt på den helvetes jävla bollen;D Och nu är mina stackars converse alldeles gula tack vare alla maskrosor, tack jag älskar er<3

I lördags var jag i alla fall i göteborg med lina och gjorde slut (surprise) inte allt för mycket pengar, köpte bland annat två par jättesöta linnen och en skitsöt väska! Och på tåget dit blev jag kallad cool av en gubbe, han tyckte nämligen att jag såg så cool ut när jag satt där. Vetefan vad det var för fel på synen på den stackars mannen men ja, sånt är livet!

Nu är det alldeles strax sommarlov och jag älskarT!

Puss

Langar snygga bilden från idag
Hihi, ett av linnena jag köpte i göteborg och väskan hänger där på armen som ni kanske inte ser.

2010-05-13 21:15:06

hähä

Jomen seriöst, hur kul är det att blogga när man vet att ingen läser ändå, jag menar, hur intressant är mitt liv egentligen?-.-

Idag vart det torp en sväng med mami och papi och fick mig massa örhängen, två leggings(jag bor i princip i leggings) och ett bälte, we like!
Och imorgon blir det troligen torp igen fast med syster, jag är verkligen i stort behov av att hitta en klänning till den helvetes jävla banketten och sen något att ha på skolavslutningen... Sååå, hittar jag inget på torp får jag försöka dra med mig nån till överby(/)

Lilla stinis har förövrigt fått valpar, så numera sitter jag uppe halva nätterna och passar dom så att mamma får sova lite. Tänka sig vad snäll jag är ibland!

Nu borde snart min syster få ordning på sin lägenhet också, så att jag kan flytta ner i hennes gamla rum, enda problemet där är att jag får dra med mig mamma och pappa till ikea för att hitta möbler;D

Nejmen, nu ska jag underhålla lina(vilket antagligen inte blir särskilt svårt så trött som hon är) och äta B&J:3
Puss