2011-03-31 21:56:15

Åsikter är som rövhål

Tänkte att jag skulle lufta mina åsikter och tankar lite grann såhär på kvällskvisten, brukar ju bli lite djup när jag är trött. Jag skaffade ju faktiskt en blogg så att jag skulle kunna skriva mina tankar, vad jag känner osv.

Religion är en av grejerna jag tänkte på! Jag är, som många säkert vet (eller inte) fullkomlig ateist. Det betyder att jag inte tror på något what so ever inom religioner.
Dock betyder inte det att jag ser ner på dom som tror på gud, liv efter döden osv. Man har yttrandefrihet och får tycka vad man vill, dock betyder det inte att man måste säga exakt vad man tycker rakt i ansiktet på folk. Jag anser att många religioner har skumma prioriteringar, konstiga åsikter osv. men jag springer inte runt och säger det till dom. Jag kan dock skoja om religioner för jag tar det inte särskilt seriöst, det är bara sån jag är!

Vet även att många är skeptiska till orden "neger" och "blatte" då de anses som rasistiska. Jag är helt med på att många tycker det och jag förstår deras resonemang fullständigt. Men jag har använt mig av båda orden vid flera tillfällen, dock inte i syfte att vara rasistisk. Jag är uppväxt med ord som t.ex negerboll, det är inte det lättaste att bara ändra, det heter ju faktiskt så! Och jag är faktiskt uppväxt med Pippi Långstrump, hennes pappa är Negerkung på Kurrekurreduttön, man kritiserar inte Astrid Lindgren och hennes figurer hur som helst!

Oooooch sist men inte minst, min åsikt om homosexuella! Jag har absolut inget emot dom, snarare tvärtom. Jag tycker det är asgrymt att man vågar stå för det! Jag är en sådan person som inte vill att de ska försöka något med mig, och det är i princip det enda. Tycker det är jättegulligt med bögar osv, en av mina favoritfilmer är Shelter som handlar om just två homosexuella män! Förstår mig inte på homofober, alla har väl lika stor rätt till att tycka om vem de vill även om de nu råkar ha samma kön!

Jag kan skoja om alla dessa grejer och folk ska lära sig att inte ta mig för seriöst vad gäller just dessa ämnen och skämt. Jag låter er ha era åsikter så länge som ni inte klankar ner på mig för mina!

2011-03-29 22:36:25

Mums

Huvudrollen i I am number four.
Riktigt bra film så för er som funderar på att se den, se den!

2011-03-29 17:00:00

I am number four

Bio med syster ikväll!

2011-03-29 15:51:22

Nails.

Fixade mina naglar för några dagar sedan! Älskar den blåa färgen och hoppas att inte alla tycker "att det ser ut som du klämt fingrarna i dörren".
Tänkte även passa på att säga att; Ja, det är mina riktiga naglar!

2011-03-28 22:31:28

Cause you had a bad day

Shit vad jag är trött, sleten, slutkörd och allt vad man nu kan komma tänka på! Somnade runt halv tre förra natten vilket resulterar i övertrötthet, skabbighet och en allmänt halvkass dag. Började asbra med teori på idrotten, därefter en liten fika i solen med brudsen och sen lite slappa lektioner. Efter skolan blev det Överby med systern där jag fick köpt blåa mjukisbyxor och ett nytt skissblock!
Men eftersom jag kände mig sisådär jätteskabbig och trött som blev det inte en så långvarig visit om man säger så. Halvdäckade i soffan/fåtöljen när jag kom hem och nu har jag ont i magen och huvudet.
Bilden är snodd från MADDÄÄÄ!

2011-03-27 21:47:21

Snöööö

Har snöat i princip heeela dagen! Tror det är för att jag satt och kikade på vårjacka igår, det är nog någon som vill jävlas riktigt ordentligt med mig...Blir ju deprimerad av snön och slasket, det hade ju precis börjat bli vår!

Söndagskvällen tillbringas framför tvn iallafall. Har tittat på Stockholm-Båstadnoch måste bara säga att det är en riktigt klockren serie! Kommer helt klart sitta framför tvn för att få se fortsättningen på det som tidingarna anser är en grym ersättare för solsidan!

Nu ska naglarna fixas klart och sedan ska jag se klart på National Treasure.

Hoppas innerligt att solen tittar fram imorgon och att snön är puts väck!

2011-03-26 22:00:55

Leather jacket

Hm

2011-03-25 21:42:11

Stylist-sm

Är så sjukt trött efter den här långa dagen! Har varit i göteborg i cirka åtta timmar idag och nästan bara fotat under denna tiden! Kanske 2 timmar som gick åt till att rigga upp och ner grejerna, men annars skulle jag fota. Blev lite tråkigt i längden när folk blev sura för att man var i vägen för de som sminkade. Och det var inte precis som vi trodde, vi hade föreställt oss en stor scen (som faktiskt fanns, dock bara till en modevisning) men vi fick en...liten!
Finalen varade bara i cirka en halvtimme och stylisterna sminkade i tre timmar, så det kändes lite ovärt... Dock kul ändå!

Men ja, alla var sjukt duktiga och det är nästan så man blev lite sugen på stylistlinjen!
Tog endast några bilder från när de väl sminkade och stylade. Kanske lägger in fler imorgon:D

And the winner is....
Tycker att denna sminkningen och helheten var riktigt snygg!
Fanns flera värdiga vinnare som kan jag slänga upp bild på imorgon!

2011-03-24 23:00:19

@ maddes place

Sitter här i Kungälv med Madde och Stella! Eftersom vi ska till Göteborg imorgon med några andra andra ur mediaklasserna, för att fota stylist-sm så tyckte vi att det var bättre att sova här. Vi får sova minst en timme längre än alla andra som måste ta tåget från uddevalla vid sju;D Så vi glor vi på Big Brother och dör av trötthet...

Hörs kanske imorgon när jag kommer hem!
Några få av alla 600 bilder jag tog på pluskonserten igår!

2011-03-22 22:34:11

22 mars

Fick i uppdrag av systern att fota hennes två hundar och även en av mammas. Himla skönt att solen sken så att ljuset blev bra, och för att inte tala om att man slipper frysa ihjäl!
Mammas lilla Stina.
Systerns galna monster Spike.
Och lilla tysken Kevin!

2011-03-21 20:57:06

Kladdkaka och CSI

Har en ganska seg dag idag! Vaknade med jordens huvudvärk imorse så somnade om och gick på den andra lektionen istället. Nu blir det CSI och en bit kladdkaka så får jag se om jag bloggar lite mer sen!

Btw, hjälp mig gärna hitta en bild som jag kan rita av, det är en bilduppgift och jag är ganska kass på att rita. Såååå, hjälp mig gärna med förslag:D

Puss

2011-03-19 23:58:00

En helt vanlig lördag.

Blevvisst inget målade idag heller... Kom på att moderns hundar skulle sova nere hos mig inatt eftersom de ska åka iväg på utställning någon gång runt 03.00. Så färgen hade inte hunnit torka, och något säger mig att mamma inte vill ha beiga hundar istället för svarta och vita...
Så nu ligger jag och väntar på att Bells och Ida ska lägga sig till rätta och somna så de inte springer runt och gör hyss hela natten. Kanske vaknar med tapeterna nedrivna, golvet sönderslitet och alla mina grejer förstörda, vem vet?

Ska nog sätta mig och glo på någon film nu, godnatt!

2011-03-19 09:22:00

Just take my hand and hold it tight.

Ska nog försöka måla min beiga vägg idag! Känns lite jobbigt att fägren har blivit stående i typ två/tre veckor nu bara för att jag inte haft orken/tiden att måla.. Får helt enkelt ta tag i det idag eller imorgon!

2011-03-19 01:10:20

In the studio

Lovade ju att jag skulle slänga in lite bilder från igår! Ni får ha överseende med att vi använde studion för första gången igår!
Fina Madde som var allmänt snygg!
Nu ska jag bädda ner mig in min renbäddade säng! Fler bilder kanske kommer imorgon, har sisådär 200 kvar att greja med om jag känner för det!

2011-03-18 00:49:39

Regnbågscupcakes

Vilken go dag det har varit! Blev fotostudion med madde där vi testade lite blixtar och mest experimenterade med grejerna. Dock lyckades vi sätta igång larmet uppe på frideborg, så det tjöt som faan! Tror inte riktigt att rektorn var jätteglad när han var tvungen att gå upp och fixa med koden för att stänga av...
Iallafall så fick vi en del bra bilder som troligen kommer upp imorgon någon gång! Har ingen som helst ork att sätta mig och redigera dom nu.

När jag kom hem runt fyra hade systern satt igång med att baka cupcakes! Såg på någons blogg häromdagen att hon hade gjort regnbågscupcakes. Jag visade systern och hon var ju självklart tvungen att prova hon också. Dom blev riktigt söta och sjukt goda! Så det är visst inte sista gången vi gör sådana!

Tänkte bara upplysa om att de sista räcker ut tungan!

2011-03-17 00:28:16

And you've got the sweetest eyes I've ever seen

Hade en sjukt meningslös dag i skolan idag! Vi skulle se en film som varade i en timme (som ingen kollade på ändå, för den var aptråkig) istället för att arbeta med vår dokumentär som ska in i slutet av mars. Så vi fick ungefär 45 minuter att jobba med dokumentären men fick inget gjort eftersom vi behöver vår ordinarie lärare, kuuul.....

När vi slutat blev det en sväng till torp med Linnea och Becka. Efter det blev det musikskolan och sen ut till torp med madre, padre och brodern igen en sväng.

Imorgon är det studiedag och den ska tillbringas nere i fotostudion på skolan med Madde för att fota lite, sen ska jag baka färgglada cupcakes me syster! Jag är fullbokad hela dagen med andra ord!

Kul inlägg känner jag, men skitsamma! Nu blir det natten!

2011-03-16 00:48:03

Fika med syster

Hade som sagt bara två lektioner idag eftersom jag skulle till doktorn vid 13-tiden. Kändes lite onödigt att gå på en lektion i typ tjugo (lektionen är två timmar), så jag drog hem och tog en dusch istället. Efter doktorn fick det bli en liten fika med systern! Första fikan utomhus för i år faktiskt, solen sken och ganska varmt om man bortser från blåsten!

Snart kallar sängen. Känns ganska skönt att ha lång sovmorgon imorgon och inte behöva gå upp förrän runt elva!

2011-03-14 23:49:25

I got nothing to prove.

Är riktigt trött nu så jag orkar egentligen inte blogga något vidare! Men tänkte att jag iallafall får slänga upp något litet, därför får ni min helt awesome spellista HÄR!

Imorgon blir det bara två lektioner för mig för sedan ska jag till doktorn och förhoppningsvis få något för min mensvärk!

Pus och godnatt på er ♥


2011-03-13 22:09:03

Even in the darkest of times


Funderar på att måla upp detta citatet på min vägg! Är inte helt säker än dock, så kom gärna med mer förslag!

2011-03-13 19:24:41

Min måndag är räddad

Var det någon som sa sovmorgon? mmmmhmhmmm! Börjar kvart i elva imorgon eftersom idrotten är inställd, guuud vad underbart ♥

Nu ska jag baka kladdkaka med syster, det är ju ändå baka kladdkaka-dagen på facebook;D

2011-03-13 06:58:00

Troubles wait for us now, cause we´re playing with fire

Knäppte några bilder och lekte med tändaren.
Tidsinställt inlägg btw, så ni inte tror att jag faktiskt är vaken vid den här tiden!

2011-03-12 22:04:00

Hello there handsome!

Söta, charmiga, snygga, manliga, vad finns det mer att säga om dessa små gossar?

Tänkte även tillägga att jag har inget emot att Eric Saade gick till eurovision! Texten är löjlig men låten är go och ungefär i samma stil som Dannys. Och eftersom det var en självklarhet att någon av dem skulle vinna så spelade det inte så stor roll!

2011-03-12 21:05:47

Synd att man är snygg osv

Kände bara ett vääääldigt stort behov av att visa denna bild på lilla Danny. Helt otroligt vad snygg han är, tänker inte påstå att jag hade tackat nej till honom om man säger så!

2011-03-12 20:04:01

You make my dreams come true

Dagen har bestått av att måla uppe på vinden, hjälpa till att lägga golv och snart får det nog bli lite melodifestival. Känns som att man borde veta vem som ska representera Sverige i eurovision ändå.Får la hoppas att det blir någon bra och inte en jobbig klagolåt...

Får dock bli duschen nu för jag har tydligen sågspån över hela ryggen, ehe... Hörs senare;D


2011-03-11 12:08:44

Nu var det dags igen

Denna dagen som började så bra! Endast två lektioner i skolan som vi inte gjorde något speciellt på, därefter tacos till lunch som var riktigt goda och vad händer nu? Jo, snö..... Satt och tittade ut genom fönstret för tre minuter sen och såg att det började bli lite gråaktigt, men tänkte att det kanske regnar lite snart. Och när jag tittade ut precis nu är det fan världens snöstorm ute! Allt kom på tre jävla minuter.....

R.I.P solen som faktiskt sken imorse ♥

2011-03-10 21:31:13

Så var våren som bortspolad

Regnet öser ner och det känns så långt ifrån vår som man kan komma just nu! Förhoppningsvis smälter all snö bort, så att man faktiskt kan gå runt utan att halka och bli alldeles pisseblöt i skorna!

Nu blir det CSI och sen funderar jag på att sova! Är så sjukt trött efter en lång dag i skolan, vilken tur att jag bara har två lektioner imorgon och ett litet (läs stort) plus i kanten är att det är tacos till lunch!
Läntgtar lite till sommaren kan jag ju säga

2011-03-09 22:06:19

Once upon a time we had a lot to fight for

Positiva klubben idag, är bajstrött på det jävla vädret och bara allmänt blä! Äckliga snö som bara återkommer hela tiden nu när det äntligen kändes som vår...

Och juste:
Matteprov imorgon - Hej ig ♥

2011-03-08 21:23:04

People can't trust things they can't explain

Sitter här och försöker hålla ögonen öppna (thank god för sovmorgon) samtidigt som jag läser igenom formelbladet som jag säkerligen kommer behöva på diagnosen på torsdag. Känner att jag inte kan någonting överhuvudtaget så det ska bli fruktansvärt intressant!

Under dagen har jag i alla fall hunnit med att äta en semla med brudsen på lunchen. Kände att det var nödvändigt, det är ju faktiskt bara fettisdag en gång om året!

Nu ska jag dra ut med madde en stund för att avreagera oss och förhoppningsvis piggna till lite!

2011-03-08 09:34:42

Soooolen skiner

Åh, helt underbart att gå kunna gå ut och bli alldeles varm av solen som skiner! Ska dock snart ha datakunskap men sen får det nog bli en sväng ute i solen! Får ta vara på det eftersom det säkert kommer snöa imorgon,u när jag äntligen fått upp hoppet om att det ska bli vår!

Nej, nu ska ja faktiskt lyssna på läraren en stund, duktig som jag är!

2011-03-06 22:20:33

Night with the girls

Bilder från i fredags kväll!

Tacos, chips och godis!

Lite singstar och snack på det blev awesome!