2011-08-30 23:48:54

Kände mig lite konstnärlig

Har ett ämne som heter Grafisk illustration i skolan. Enligt läraren så behöver man varken kunna rita eller måla utan man ska mest ha förståelse för vad-det-nu-var-han-sa. Så jag har förvarnat om att det antagligen kommer bli mest streckgubbar från min sida och var det tydligen helt okej!


Mina damer och herrar, tillåt mig presentera Harry Potter! (jag kan faktiskt rita lite bättre, de brukar iallafall få lite jämnare ögon.)
Och ja, han är faktiskt med i en av mina inlämnigsguppgifter som ska lämnas in imorgon.


2011-08-27 23:36:59

Gårdagen

Började gårdagen med en liten förhandsvisning på filmen Cowboys & Aliens vid klockan halv tio med alla mediaelever på skolan. Den skulle inte börja visas i Sverige förrän x antal timmar senare, men mina lärare är duktiga och fixar det mesta! Bra var den iallafall men hatar folk som sitter framför och kollar fb, smsar och chattar osv. Sjukt irriterande!

Senare vart det klasskampen som gällde. Det är 5000 spänn som någon klass kan vinna som första pris så vi har olika tävlingar och så fram tills jul då det avgörs. Kan inte säga annat än att min klass var grym (de som faktiskt var där)!


2011-08-25 17:47:00

25 Augusti


Insåg häromdagen att idag är det precis ett år sedan jag klippte av håret! Saknar mitt långa hår ganska mycket....

denna bilden är tagen för exakt ett år sedan.


2011-08-23 21:14:41

23 Augusti

Helt OK med sovmorgon på torsdagar. Sluta sent på fredagar kan ta sig.

2011-08-22 23:10:31

Första dagen avklarad.

Första skoldagen var  faktiskt riktigt  soft! Kändes rätt skönt  att  träffa kompisar och    alla goa lärare igen. Nu är det bara två år kvar innan studenten. Känns som det kommer gå rätt snabbt med tanke på  att det kändes som om jag började ettan nyss! Ska slänga upp mitt schema när jag vet att det stämmer, tror det är minst en kurs som inte finns med än så länge.
Nu ska jag  sova, är sjukt  trött efter bara en dag...Undrar  just hur resten av året kommer  gå...
Bilden är lånad  av Elin.
Taggade på att börja skolan?Mhmmmm.

2011-08-21 23:13:00

Var det någon som sa skola?

Hade en jättetrevlig kväll med Maja igår med tacos, skitsnack, kärleksfilm  osv. Sitter just  nu och rensar skoldatorn från massa skit och väntar på att mina naglar ska  torka. Har lite söndagsångest nu för första  gången på flera månader och jag  har ingen  lust  alls att gå upp tidigt till skolan...

Jag längtar redan till höstlovet!

2011-08-20 16:35:29

Myskväll

Ska fixa mig, kanske övertala någon att övningsköra och sedan bege mig mot Maja där jag tillbringar resten av  kvällen/natten. Vi ska mysa, snacka skit, laga mat osv och det är precis vad jag behöver!
Puss

2011-08-20 12:38:00

We're smiling but we're close to tears.


2011-08-20 01:23:11

Tack lilla mamma!

Igår damp detta ner i brevlådan och jag tackar och bockar åt lilla mamma för det!♥
Båda parfymerna luktar fruktansvärt gott och mascaran är som mascaror brukar!

2011-08-19 22:06:00

Cuuupcakes

Som den snälla syster jag är så hjälpte jag systern att baka cupcakes nu på kvällen. Hon har fnatt på cupcakes och jag är snäll nog att assistera!
Chocolatecheesecake-cupcakes med hallonfrosting.

Regnbågscupcakes med hallonfrosting.



Recept kommer att finnas på systerns blogg så där får ni mer än gäärna kika in !
Ni hittar den HÄR!

2011-08-19 00:26:32

Jävla typer

Övningskörde med systern igår för första gången. Skulle köra hem från ett ställe och när vi nästan är hemma så kommer det upp två mopeder och en  bil bakom mig. Ny som är i trafiken  så  blir jag ju stressad av dom och det hjälper inte direkt att de jävla idioterna lägger sig en halvmeter bakom mig. De ligger bak i röva på mig ett tag men sen tröttnar de väl på att jag kör långsamt så de kör om. Jävla idioter, jag ska köra över alla moppar när jag får körkort! Eller köra upp i röva på dom för att jävlas!

2011-08-18 00:52:08

Mera slingor

Fan inte lätt att få till riktigt bra slingor med alla färger som jag haft i mitt hår den senaste tiden.... Är nöjd dock! Ska slänga i lite silverschampoo osv och sedan ska håret få vila lite tills nästa slingning!

2011-08-17 22:38:49

There's a whole world around us just waiting to be explored


2011-08-16 23:19:00

16 Augusti

Tröttnar alltid så fort på mina hårfärger och frisyrer så idag var det dags att fönya sig lite. Har funderat på att göra blonda slingor hur länge som helst, men eftersom jag haft svart hår tills för ungefär två månader sen så har det inte blivit så. Nu fick jag dock ändan ur vagnen och drog med mamma ner till salongen så hon fick fixat det.Toppade och klippe upp lite också, så nu får jag lite mer volym! Ska ner imorgon med och fixa henne i håret och förhoppningsvis slänger vi i lite fler slingor på mig!

2011-08-15 00:33:43

15 Augusti

Har övningskört två gånger nu sen sist gång! Igår var jag till och med ute i trafiken för första gången. Inte  direkt världens största väg med hur mycket bilar som helst, men några iallafall! Har dock fortfarande problem med start i backe, men det ska nog lösa sig det också till slut.  Det var en jävel som tutade på mig igår för att jag fick kärringstopp vid en stoppskylt när jag egentligen skulle kört. Dålig stil det där.

Har lite smått ångest för att skolan börjar om en vecka. Vill inte ens veta hur mitt schema kommer se ut för det här året. Hade ju världens bästa schema förra året så i år kommer det nog bli rent för jävligt. Dock är jag sjukt sugen på att fota i skolans studio så det finns väl inget ont som inte har något gott med sig antar jag..

2011-08-13 01:49:36

Ny väska

Joinade modern och fadern till torp en sväng i eftermiddags. Har behövt en ny väska en längre tid så jag gick på lite väsk-jakt där ute, till mammas och pappas stoooora intresse! Till slut fick jag en som jag spanat lite på, tackar mamma!♥
Från Lindex.

2011-08-11 22:38:00

10 dagar kvar av lovet......

Har haft en jättemysig och trevlig dag på stan med Elin. Vi promenerade runt  lite och satte oss tillslut i en park med en chailatte och en frapino från Espresso House. När det började bli för kallt för att sitta där gick vi in till stan igen. Där vi satte oss på bryggan nere i hamnen i solskenet. Det  var hur mysigt som helst och jättefint väder till på köpet.  Vi tog till och med en sväng in  på Museét och var lite kulturella!

Tackar så mycket för en jättetrevlig eftermiddag!;D

2011-08-11 01:36:00

11 Augusti

Har försökt göra ett storstäd av rummet som jag råkar till att bo i. Tror dock att jag haft inneboende under tiden jag varit i Halland, för inte fan kan jag vara så stökig.. eller? Nu börjar det likna nåt, men jag får fortsätta imorgon eftermiddag så det blir helt klart! Ska nämligen träffa Elin imorgon förmiddag/eftermiddag så vi får se vad vi hittar på och när jag masar mig hem. Inte sett flickan på cirka 8 veckor så det är på tiden nu!

Tror jag är lite för överambitiös när jag städar... Jag har ställt alla nagellack i färgordning! Jag har 58 just för tillfället.

2011-08-10 01:04:14

En dag på stan

Blev väckt av systern vid tio eftersom vi skulle ut på en powerwalk. Gick la i sisådär en timme och tjugo minuter. Dock kan jag säga att converse inte är de ultimata powerwalk-skorna. Hade en blåsa på lilltån som var lika stor som själva tån, en blåsa under foten, en på den andra lilltån och en på hälen...  Men usch vad hurtiga vi var!

Efter detta blev det lunch på stan med Maja och lite spatserande och diskuterande i några timmar. Fruktansvärt trevligt sällskap måste jag säga!
Det är inte förrän efter bilderna är tagna som man inser hur ful man faktiskt kan vara!
Bilder och kollage: Majaaa

2011-08-08 20:23:50

Lilla snigel akta dig.

Åkte med fadern och systern till soptippen idag för att slänga massa ris från träd som vi sågat ner. När vi kom hem skulle jag ta upp mobilen ur fickan men istället fiskar jag upp en liten snigelsnäcka. Han kände nog på sig att han skulle få leva resten  av sitt liv på en soptipp så han hoppade ner i min ficka!
Som ni ser så var han inte särskilt stor!

2011-08-08 02:05:35

Lite bilder från veckan

Vi skaffade nya kompisar!
Hezt
Grill i solnedgången.
Glassbaren där det blev en del glass under veckans gång. Snällaste gubben som har den också, även  om han ser ut som världens surgubbe!
Jag har bilder på oss alla tre, men de flesta är nog bloggförbud på....Så jag hoppar nog dom ett tag!

2011-08-06 23:40:00

6 Augusti

Såna här kvällar har vi haft nästan hela veckan. Att grilla vid havet på klipporna i solnedgången är bland det mysigaste som finns!

2011-08-06 00:35:19

I'm hoooome

Är hemma efter en fruktansvärt värd vecka i Åsa tillsammans med Lina och Amanda. Tror inte vi kunde haft mer tur med vädret faktiskt, för fy sjutton vad fint det har varit hela veckan!  Vi har solat, badat, ätit pizza, spanat, ätit thaimat, garvat, diskat, solat, ätit glass och gud vet vad! Tack för en sjukt bra vecka helt enkelt!

Tog bussen från Skene till Göteborg runt fyra idag där jag blev hämtad av modern och fadern. Därifrån åkte vi och åt glass på Lejonet & Björnen och därefter vidare till Ikea. Fick med mig lite smått och gott från Ikea som jag ska försöka visa någon dag.

Bilder från  veckan kommer när jag har tid och ork. Och btw, jag har fått färg!! eheee