2010-04-22 20:40:59

Toooorsdag

Hade nationella i matte idag, det gick ju sådär lagom bra, hoppas på godkänt i alla fall:c  Sedan hade jag utvecklingssamtal och fick reda på att jag visst hade 30% frånvaro från skolan, tack så himla mycket huvudvärken, jag älskar dig<3 så nu ska jag dra mig till skolan hur dåligt jag än mår i princip-.-

Tilda är cool, kåt, grymt caos och lite bäst, fast mycket mindre bäst än jag, just so you know liksom! Och hon vägrade läsa min blogg om jag inte skrev om henne, så here you go bitch!<3
Puss


2010-04-20 21:56:39

grymt intressant rubrik

Min dag har varit ungrfär lika intressnt och underhållande som rubriken! Var hemma eftersom jag hade grymt ont i magen imorse vilket jag börjar få nu igen, jippi!
Just nu sitter jag i alla fall och glor på The Mentalist och ska snart kolla Cougar town sen blir det nog sova:3

Imorgon blir det troligtvis skolan, efter det ska jag ner till stan och fika med bästa maja, köpa en bok och sedan masa mig till musikskolan för att ha kör och sånglektion!

Nej nu ska jag fortsätta kolla tv, cool som jag är.
Puss


2010-04-18 13:24:08

hähä

Yess, jag borde bättra mig, men inte fan orkar jag göra det!  Nu har jag iallafall fyllt år, cool som jag är så fick jag en liten rosa laptop som jag är helt förälskad i:D Sååå, nu ska jag bara hitta en söt datorväska, vilket verkar vara hur jäävla svårt som helst för det finns bara fula-.-

Idag fick syster en brainstorm och ville åka till landet, så isåfall fick jag idén att jag nog skulle badat, men jag är ganska glad att hon kom över de tankarna, jag vill inte förfrysa redan i mitten av april!

Nej nu ska jag slänga mig i duschen, plugga lite annars blir min svenskagrupp sur och sen ska jag gå ut med mikka<3

Puss

2010-04-03 13:43:18

Glad påsk everyone!

Äntligen påsk och ledigt, fyfan vad gott! Så på tisdag ska jag till göteborg med min lilla chiliärta maja och på onsdag kommer åsnan lina hit(: lovet kommer bli lagom värt!  Snart ska jag väl försöka åka med pappa ut till torp, han skulle köpa nån grej och jag har ändå inget för mig, sen blir det väl påsklunch eller nåt.

Vet ni vad jag hatar? Folk som inte står för vad de säger.  Jag menar, hur svårt är det att stå upp för saker man sagt? Jag hatar när personer är helt emot en grej och sedan gör denna grejen, vadå dubbelmoral? Speciellt om personerna dissat att man gör något och sedan gör det själva och förnekar att man dissat det. Jo visst, toppen!

En annan sak jag avskyr är när man snackat med personer och kommit nära dem och helt plötsligt utan anledning slutar de snacka med en.  Man undrar ju såklart vad man har gjort men inte fan får man nåt svar, eller så får man svaret att man inte gjort något men sen dissar den en igen.
Eftersom det här har hänt vid ett flertal tillfällen av olika personer är jag lagom störd på det.

Ja, då har jag varit djup för idag, nu ska jag ta en macka.
Puss