2010-03-27 20:43:05

Glasögon

Och så blev det glasögon ja... Hade liite brytningsfel och vad lite översynt, så han sa att det var bäst om jag hade glasögon så jag slipper anstränga ögonen så mycket när jag läser, sitter vid datorn m.m.  Så det var ju bara att försöka hitta ett par relativt snygga, jag tro jag provade säkert trettio par och till slut blir det nog de på bilden!Och ja, jag ser ut som en nörd8-| Hoppas det funkar nu då så jag slipper den jävla huvudvärken!

Puss

2010-03-25 17:41:30

Huvuuuudvärk

Yeah, min underbara, puttinuttigullisnuttiga huvudvärk håller i sig så nu blir det besök hos doktorn nästan onsdag, kul! Mamma tror att jag har nåt brytningsfel och då blir det...glasögon! Jag hoppas innerligt att det är nåt annat som är fel, jag passar verkligen inte i glasögon:(

Nejmen, nu till något roligare. Jag fick Vg+ på b-delen av nationella engelska och Vg+ på den muntliga, så jag är lite häppiface eftersom jag trodde att det gick åt helvete:D nu hoppas jag bara att den jävla uppsatsen gick bra också-.-

Nu ska jag iallafall försöka plugga so, vilket inte kommer funka-.-

Puss


2010-03-22 12:57:18

sjuk

Yes, så hade man sån där gullig huvudvärk igen, jag som verkligen va pepp och hade bestämt att jag INTE skulle bli sjuk den här veckan. Ja det sket sig ju kan man säga.

Iallafall, i lördags tog jag en tripp med mami och papi till torp, fick en hårtork i och med att min andra tar hur jävla lång tid som helst att få hela håret torrt med. Fick även New Moon som precis hade kommit ut, så nu ska jag och syster sitta och dregla till den ikväll hade vi tänkt(/) Ny concealer då min gamla va slut och två somriga nagellack;D Nu hoppas jag bara att snön ska smälta ordentligt så att sommaren snart är på g:D  Jag ska bli såå brun i sommar så ni kommer tro att jag är neger(/)

Hela gårdagen gick åt att skriva en äcklig uppsats om andra världskriget, jag lykades påbörja tre stycken innan jag kom på att jag kunde slå ihop dom och få en enda stor uppsats om nazismen under andra världskriget;D

Nej nu ska jag sätta mig och läsa och bara ta det allmänt lugnt.
Puss

Ps: om någon känner ett jättestort behov av att hjälpa mig med en desigt till bloggen så får ni gärna säga till:D

2010-03-20 13:53:48

HELG

Shit vad jag har varit trött den här veckan fastän vi bara gått tre dagar. Har typ fått plugga varenda jävla dag för alla  prov och skit-.- MEN jag blev godkänd på kemiprovet och min mattelärare sa att jag ligger på VG-nivå i matte. Jag som tycker att jag suger på matte, haha han måste se något jävligt bra som inte jag ser med mina uträkningar-.- Meen ja, den här helgen kommer ju bli riktigt kul, ska plugga till spanskaprovet, göra en uppsats i so:n, plugga till so-förhöret, göra fysiken och säkert massa annat. Kul att jag får ha ett liv på helgen känner jag-.-

Nu ska jag iallafall slänga mig i duschen, fixa mig och sedan åka en sväng till torp:D

Puss

2010-03-15 13:54:37

Hemstudiedag

Ledig idag då, HÖ-HÖ! Nejmen, inte världens roligaste dag när man vet att man har så jävla mycket att plugga! Så nu sitter jag här oduschad och lagom ofräsch och försöker skriva ihop något som låter relativt vettigt till en diktanalys. Efter det ska jag plugga kemi utav helvete för att lyckas få godkänt på provet, vilket jag säkert inte får ändå, yey!
Efter det tar jag nog en paus och läser lite, hehe(/) sen blir det biologi och genetik till provet på torsdag(N)
Och imorgon är det Nationella i engelska, kan den här vecka bli bättre eller? Det enda som är lite bra är att vi är lediga idag och på onsdag, men dom dagarna lär ändå bara bestå av plugg-.-

Konserterna i lördags gick helt okej förövrigt, jag gjorde bara bort mig litegrann;D

Nej nu ska jag fortsätta skriva diktanalysen, maja bestämde nyss att den ska vara klar vid kl 15.00, SUCK.

Puss


2010-03-11 12:27:17

Torsdag

Yeah, jag har inte orkat vara aktiv, haft liiiiiiite annat att göra men nu är jag här och jag vet att ni gillar't!
Igår var jag hemma för jag hade sån grym migrän och mensvärk, det gick ju inte över så jag är hemma idag också(Y) Så snart tänkte jag försöka göra svenskan som ska lämnas in imorgon, om jag har böckerna hemma vill säga, vetefan om jag har.

På lördag blir det iallafall schlagerkonsert på Frideborg, vi ska inleda allt genom att springa in på scenen och sjunga La de Swinge, opepp? OHJA! Och på söndag är det tydligen nån högmässa som vi ska sjunga på med kören, kommer troligen inte åka dit eftersom jag inte kan låtarna(:

Iallafall, vi är lediga på måndag för vi har hemstudiedag, engelska nationella på tisdag(opepp), lediga på onsdag och sen är resten av veckan ganska lugn;D så nästa vecka SKA jag vara i skolan alla dagar(de få dagar det nu är) utan att bli sjuk!

Nu ska jag försöka äta en macka, knarka värktabletter, slänga ut idioterna i trädgården och sen försöööka göra svenskan. Önska mig lycka till med det sista.

Puss


Tänkte bara upplysa om att jag hatar vintern och vill ha sommar! Nej det är inte mina tjocka ben, det är en gravsten!