2010-12-30 21:41:30

Every rose has its thorn

Känner att jag har varit fruktansvärt rolig nu de senaste dagarna! Men jag har varit så sjukt trött så och ovillig att blogga så jag sket i det helt enkelt! Ska dock försöka skärpa mig så imorgon får ni kanske nåt inlägg som ser lite roligare ut än det här!

Puss


2010-12-28 01:31:29

And then our memories grows stronger and stronger

Dåligt uppdaterat idag känner jag, men jag ar bara varit sjukt seg hela dagen! Tog en snabb sväng till Torp med syster för att kolla mellandagsrean men vi konstaterade att vi hellre åker till Överby imorgon! Så därför ska jag sova nu eftersom jag ska upp relativt tidigt...
Natti!

2010-12-26 23:10:26

Snön lyser vit på taken

Fick bli en liten(läs lång, för att vara oss) promenad med mikka idag på förmiddagen! Var nog ute och lunkade i 50 minuter i cirka -12 grader <3

2010-12-25 21:23:00

Kladdkakornas Ben & Jerry

Systern fick en av de bästa ideérna jag hört på länge! Så hon bakade kladdkaka som bara är hur god som helst!

2010-12-25 20:13:08

It's Christmas time


2010-12-25 01:09:19

Åh härliga julafton

Så var Julafton över och det har varit sjukt trevlig och väldigt mysig dag! Och jag måste bara få säga det: JAG HAR NUMERA EN SYSTEMKAMERA! Helt underbart! En Canon Eos 550D för er som undrar och jag är så himla nöjd med den:D

Hoppas att alla har haft en jättefin och trevlig dag med nära och kära och att ni är nöjda med dagen:D

Bilder kommer kanske imorgon eftersom blogg.se inte vill samarbeta med mig ikväll och vänder bilderna helt fel...

Nu säger jag natti för imorgon blir det lite mellandagsrea med syster:)

2010-12-23 22:46:00

Dumma mej

Hej sötnos. Du vet att jag älskar dig? asså riktigt super duper mega mycket på riktigt va? och även om du inte säger det så ofta vet jag att du älskar mig också. I alla fall lite så att du kan offra några timmar i veckan till mig.
Nu råkar nämligen saken vara så att jag har en sak hemma hos mig som bara väntar på att bli lika älskad som jag är av dig. JUST DET! DU HÖRDE RÄTT! det är en film, nämner inga namn så att ingen känner dig utpekad men jag har pratat så gott om dig inför denna filmen så att den vill träffa dig, och om den har tur bli älskad av dig också. Jag vet att det är dagen innan julafton och i många hem råder julaftons stress om paket som ska slås in, julgodis ska ätas och mysfaktorn måste vara hög! Men denna underbara film vill träffa dig GENAST och paketen slår säkert in sig själva, godiset kan du ta med dig och mysigt blir det! SÅ vill du komma och träffa filmen? <3
Kan inte annat än älska flickan som skrev denna text! Jag måste påpeka att jag var där inom tjugo minuter och filmen var klart värd det!

2010-12-23 21:15:31

Dan före dopparedan

Först och främst måste jag dela med mig av den finfina låten treorna sjöng om oss igår
Och apropå videon då, nu börjar jag komma i julstämmning! Granen är uppe, paketen är inpackade, jag är bombförkyld och allt är toppen! Så därför ska jag sätta mig och glo på Criminal Minds. Dock kom jag precis på att jag visst har ett paket kvar att packa in så det måste jag ju hinna med...Får fixa det senare ikväl...

2010-12-23 00:59:07

It's just the way it goes

Äntligen säger jag bara! Så himla underbart att få sova ut på morgonen och bara ta dagen som den kommer i cirka tre veckor! På julavslutningen fick vi bland annat se lärarna som sjöng om den underbara korv som vi får i skolan i princip varje dag. Och därefter treorna som förolämpade oss ettor lite smått. "För det är ettornas fel" istället för "bögarnas fel" om ni inte förstod detta.

Snart får jag nog sova om jag ska orka upp och dra mig ner en sväng på stan med mami imorgon. En dag kvar till julafton och jag är klar med alla julklappar! Det måste vara något slags rekord eftersom jag alltid är ute sista dagen.. Men jag fick iallafall köpt de sista när jag och papi var på torp en sväng förut.

Ska försöka sova nu iallafall och hoppas att jag inte sover lika kasst som förra natten. Vaknade halv fyra och var tvungen att gå upp två trappor för att ta hostmedicin, helt underbart<3


2010-12-22 00:55:29

I will do anything for you

Är så sjukt trött nu för tiden så jag känner att det ska bli grymt skönt med lov imorgon! Men innan dess så ska vi heja på MP09 i klasskampen och se till att de vinner! Annars är det en skam för hela mediaprogrammet....

Men jag måste bara säga det, jag tycker om min skola! Idag fick vi spela Wii på datakunskapen och sedan på Median fick vi kolla film! Hur awesome som helst:D Filmen var dock äcklig så nu kommer jag tro att det står en stor kanin utanför min dörr....

Har även sovmorgon imorgon och börjar inte förrän kl. 13.00. Så egentligen skulle jag kunna vara vaken halva natten men istället ska jag lägga mig nu och försöka sova bort förkylningen. Det kliar i hela halsen och jag har sån där äcklig torrhosta.
Vem vill inte möta honom i en mörk gränd liksom?

2010-12-20 20:28:48

Totally dead

Efter skolan idag gick jag en sväng på stan med lilla pappa och köpte lite julklappar! Så när vi väl kommit hem och käkat så däckade jag på soffan i sisådär en halvtimme innan pappa ba: vet du vad man egentligen borde göra?
jag: mhmmmm..internet funkar ja! eller ja, det borde göra det..gjorde det förut idag.!
han: ....hörde du ens vad jag sa?
jag: ....tydligen inte? jag har ju inte ens använt nätet hemma idag......
När jag sömnyrar, då gör jag det fan med stil och finess!

Nu är det bara två dagar kvar till julavslutningen och jag är såååå pepp på att få sova ut på morgonen i hela två veckor! Har fått världens julkänsla men ändå inte köpt några direkta julklappar, har blivit alldeles för svårt med åren!

2010-12-18 00:20:34

The social network

Ja, överaskningen som vi fick av våra medialärare var en biosalong bokad för endast oss mediaelever på Bergakungen! Hur awesome är inte det på en skala? Och eftersom vi tydligen är sådana facebook-nördar så fick vi se The social network som faktiskt var helt okej:D Gjorde ju inte filmen sämre att det fanns snygga skådespelare att kolla på, hehe.

Efter detta så blev det nordstan en liten sväng och kika runt. Därefter bar det av till Liseberg där vi gick runt och hade det allmänt mysigt! Iallafall tills tårna frös till is och det började snöa som fasen så var det mysigt!

Nu ska jag och mina söta små svartingar(hundarna) sova så gott så gott!!
Andrew Garfield spelar en av grundarna (Eduardo Saverin) till facebook i filmen! Han ser ju bara för mums ut!

2010-12-16 23:41:51

I love the way you lie

Sitter och beklagar mig för Linnea såhär på kvällskvisten över allt och inget! Och eftersom båda håller med varandra är det ju helt awesoome!

Blev till att vara hemma från skolan idag eftersom mitt huvud och min hals tyckte att det skulle vara toppen! Och till råga på det så vaknade jag av att snön på taket rasade ner och krossade staketet utanför mitt fönster...

Men positivt nu då! Imorgon blir det Göteborg med alla mediaelever på Plus för nån överaskning som får klassföreståndare ordnat med så det ska nog bli grymt! Efter det blir det Jul på Liseberg med några av flickorna och bara mysa runt. Så jag är nog inte hemma förrän rätt sent på kvällen och då orkar jag säkerligen inte uppdatera(Y)

Natti

2010-12-14 19:16:25

Kladdiskaka

Det blev lite ändrade planer så jag och mamma gick inte till stan eftersom det var sisådär -13 ute. Istället bakade jag lite bröd och nu blir det snart en kladdkaka! Jag känner mig alldeles fasligt nyttig, mhm!
Söta bilden med sötaste Elin

2010-12-14 13:05:33

Studiedag

Eftersom jag har studiedag idag kommer jag göra exakt det man ska göra då: undvika att plugga till varje pris! Så jag ska ta en dusch, fixa mig och sen blir det nog en sväng ner på stan med mami:)
Tror även vi tar en liten sväng in på salongen för att fixa hennes hår och troligen klippa till min lugg!

Senare idag får det troligen bli lite brödbak eller möjligtvis muffins:D

2010-12-11 18:56:36

Julmarknad

Gårdagens Idolfinal var ju sisådär kan man lugnt säga. Inget speciellt med det, ungefär som ett helt vanligt avsnitt.  Dock tycker jag väl kanske att rätt person vann av de två som var kvar! Men jag anser ändå att ingen av dem borde varit kvar överhuvudtaget!

Idag blev det en sväng till Julmarknaden med syster och fy sjutton vad mycket folk det var! Underbart att trängas med jag vet inte hur många, usch, fy och blä!  Men ja, fick iallafall köpt en adventsljusstake till mamma som jag bara inte kunde låta bli eftersom den var så söt:D

Får se om jag uppdaterar mer ikväll eller om jag sätter mig och kollar film istället!

Puss

2010-12-10 11:08:02

@ skolan

Kärlek på att det är helg nu alltså! Hade bara matte och svenska idag och på svenskan såg vi bara klart på Percy Jackson och jakten på åskviggen. Så jag tycker ganska mycket om mina fredagar!

Nu sitter jag här med Denise och väntar på att hon ska masa sig upp till tåget, tänk vad snäll jag är!

2010-12-08 09:30:00

Plugggggiz

Nu sitter jag nere i biblioteket med lilla Fanny och pluggar jätteflitigt! Kunde ju egentligen legat och sovit vid den här tiden men sömn är ju överskattat eller hur? (screw that, jag vill sovaaaaaa)

I och med att jag inte hinner plugga mer idag, så kommer det säkert att visa sig jättefint på mattediagnosen som vi har imorgon! Det känns ju verkligen helt underbart!
Tänkte att såhär i decembertider så passar det finfint med lite ljus!

2010-12-07 20:15:25

Ambitiös chey

Har precis erkänt för mig själv att jag offrar min sovmorgon för att gå ner till skolan/biblioteket och plugga. Sorgligt men sant! Efter det blir det medialektion i två timmar, drälla runt på stan till halv fyra och sen ha luciaträning/luciatåg till runt sju på kvällen.  Som sagt, den här veckan blir bara bättre och bättre....

2010-12-06 22:34:21

Busy week

Är verkligen hur trött som helst och känner bara för att sova i sisådär tre veckor i sträck! Men jag måste plugga, öva luciasånger, plugga ännu mer och sen säkerligen plugga mer. Känns jävligt lockande måste jag säga! Den här veckan kommer ju bli helt awesome...
Nu ska jag sova! Puss

2010-12-03 23:07:48

Idol=skamligt

Fyfaan säger jag bara! Hur kunde Minnah gå vidare till final och inte Olle? Det är faktiskt helt sjukt.... Och om nu Minnah går och vinner istället för Jay så borde man nästan sluta titta på Idol..
Och jag menar, hur snygg är han inte på en skala? Hoppas ju att han släpper en skiva inom en snar framtid!

2010-12-03 19:36:07

Bokrecension

Känner mig faktiskt liiiite duktig som sitter och gör bokrecensionen som ska vara inne innan klockan 00.00! Hade först tänkt att skriva om Genom dina ögon, men det fick istället bli I taket lyser stjärnorna.

Snart får det bli en paus för att kika på Idol och se vilka som går vidare till final!:D

2010-12-02 09:48:24

Håltimma

Ska snart ha mdialektion och sen blir det visst håltimma i cirka tre och en halv timme! Känns sådär underbart.. Får nog gå hem eller något, kan ju fan inte sitta i skolan och plugga...