2011-12-31 19:35:10

Nu säger vi adjö till 2011 och hoppas på ett grymt 2012!

Kan inte påstå att det här varit ett så bra år som jag hade hoppats på. Vissa stunder har varit skitbra men samtidigt har det varit flera som varit bland de värsta man kan tänka sig. Nu laddar vi om för ett nytt år och jag hoppas innerligt att det kommande året blir bättre! Om inte, så gräver jag ner mig och inväntar 2013 istället!
Hoppas att ni har en grym kväll allihop, för med det här säger jag Gott Nytt År, så ses vi igen 2012!
Bilder från We♥it

2011-12-30 00:42:12

30 December


2011-12-29 01:08:03

O.P.I - Gone Gonzo

Med ett lite mörkare blått lack under så tyckte jag att färgen blev så läcker! Detta är definitivt ett lack som jag kommer använda ofta! Det glittrar mer i verkligeheten och bilden är tagen med mobilen så jag skyller på det helt enkelt!

2011-12-27 23:48:00

Det var inte igår det!

Ojoj, satt och kollade igenom min gamla bilddagbok och snackade med maja samtidigt förut. Kan inte säga annat än att flera av bilderna vi hittade gjorde hela vår dag. Tänkte därför passa visa hur mycket jag ändrats genom åren!  Några av dessa är nog tre-fyra år, så det är inte så hemskt ändå. Bilder från innan dess är endast för privat bruk med tanke på hur mitt stackars hår såg ut </3

Var för övrigt i Göteborg med Maja idag men hittade typ ingenting eftersom utbudet var så oerhört tråkigt. Vi tog oss dock till Myrorna efter många om och men för vi har hört att det finns så himla mycket roliga/finga/billiga grejer där. Vi gick sammanlagt fyra kilometer och vilken besvikelse det var. Det fanns absolut ingenting roligt därinne, men med mitt söta sällskap så överlevde jag ändå!

Haha, orkar inte göra ett bra kollage. Jag är sjukt trött och borde sova för länge sedan med tanke på att klockan egentligen är massor.

2011-12-27 02:13:02

Juliga naglar

Innan jul var jag tvungen att fixa lite julinspirerade naglar! Har även fått för mig att min familj vill insinuera att jag gillar att hålla på med mina naglar eftersom jag fick 7 nya lack i julklapp. Just nu är jag helt fäst vid ett från O.P.I som jag fick, det är så glittrigt och fint... Jag ska försöka slänga in en bild på det imorgon någon gång, beroende på om jag ska till Göteborg med Maja eller inte!

2011-12-24 23:43:34

GOD JUL!

Vill först och främst önska er alla en riktigt god jul, eller rättare sagt, hoppas jag att ni haft en riktigt god jul! Det har iallafall jag haft! Först blev det ett besök hos min underbart söta och dementa lilla mormor, sedan hem och göra iordning maten för att sedan slå sig ner och äta. Jag har även för första gången på fler år sett klart på hela Kalle Anka! Fick riktigt fina saker i julklapp och jag tror och hoppas att de andra här hemma känner detsamma!

Här kommer lite bilder från dagen!
Den sista bilden är bara ett tecken på hur bra humorn är hemma hos familjen Wikström & Ferm!♥
Och jag kommer lägga upp fler bilder senare, älskar julen så har tagit massa bilder under dagen! Ni får stå ut helt enkelt!

2011-12-22 00:31:44

Snart lov!

Endast några timmar kvar tills jag är en fri man (kvinna?) i några veckor! Ska bli så otroligt skönt att få vara ledig från skolan (om man bortser från en uppgift jag måste göra).
Idag ska vi se vad lärarna på Plusgymnasiet har att erbjuda denna avslutningen, de gör alltid något lite extra på avslutningarna! Därefter ska jag ner på stan med mami och leta julklappar och sedan vidare till torp med systern för att göra detsamma där. Det gäller att vara ute i god tid har jag hört!

2011-12-20 00:54:12

Valpar - från 18 december

Kan väl inte säga annat än att jag är heeelt såld. Jag vill ha en valp. Åh, vad jag är kär!

2011-12-19 18:38:20

Coooongrats


Eftersom lina har ett sådant stort bekräftelsebehov så tillägnar jag ett inlägg till henne! Grattis ditt miffo som fyller 18 år(äntligen!) idag!! Tycker ni kan gå in och säga grattis till henne HÄR!

2011-12-17 23:45:26

17 december

Idag har jag tagit en tripp upp ovanför Åmål med mor och far för att hämta Persson som varit och blivit parad. När vi var där uppe blev jag så otroligt förälskad i en hund, en tjock tricolorhane som verkligen var väääärldens mysigaste och socialaste. Ångrar nu att jag inte snodde med honom hem... Tror inte att hon hade märkt något!

Nu är jag så otroligt trött dock och jag borde väl egentligen gå och lägga mig eftersom jag ska upp rätt tidigt imorgon med. Dä bär det av någon helt annanstans, kommer inte ihåg vart, för att kika på valp som mamma nog ska köpa. Känner att jag kommer bli helt valpsjuk för de är ju så himla söta, goa och mjuka så det är inte sant!

Ska även hinna med lite plugg under denna helgen men vi får väl se hur det blir med detta.... Först och främst ska jag fixa till mina fula naglar!
Undrar just vad det är för vinter vi har när det börjat blomma på buskarna nere i parken....

2011-12-15 00:58:59

14 December

Sov cirka 4 timmar förra natten eftersom jag hade så ont i huvudet igår och därför sov till klockan 13.15. Jag har dock lyckats hålla mig vaken hela dagen då vi riggat för treornas julkonsert som de skulle ha ikväll. Alla var sjukt duktiga som vanligt och det är lika kul varje gång att se vad de har att framföra.
Jag kom hem runt sju och nu är jag trött som aset. Det är tur att jag har sovmorgon imorgon och att jullovet är nära, annars tror jag att jag stupar av trötthet snart!
Jo förresten! Ni som bor i Uddevalla eller strax i närheten kanske är lite sugna på att gå på bio nu på torsdag eller kanske någon onsdag efter jullovet? Då tycker jag att ni ska gå in och gilla Onsdagsbio på Frideborg och framförallt komma på bio!
Detta är en bio som min klass anordnar för att samla pengar till en eventuell klassresa. Priset per biljett är endast 20 kronor och det finns både godis och dricka att köpa till ett rimligt pris.
Nu på Torsdag (15/12) visar vi A Christmas Carol!

2011-12-14 00:34:45

Hade de inte varit så dyra....

....Så hade jag köpt allihop! Är helt kär i flera lack från Katy Perrys kollektion, Nicki Minajs kollektion, Mupparnas kollektion även några av baslacken. Hade mer än gärna haft alla dessa i min samling!

2011-12-12 00:59:31

Lite bilder från PLS

Kände mig så otroligt snygg på dessa bilder, så var tvungen att lägga upp dom. Kvällen var grym. Folket där var grymma. Jag blev inte av med något, vilket också är grymt!
Gör för övrigt samma min på bilderna insåg jag precis..
Bilderna är tagna av Pernilla, Samuel och Johannes

2011-12-11 02:03:00

02.03


2011-12-10 01:35:16

PLS B(L)ACK IN TOWN

Precis hemkommen från en fruktansvärt bra kväll. Första delen av kvällen spenderades hemma hos Bekka med massa trevligt folk och andra delen av kvällen spenderades på PLS i folkets hus. För er som inte vet vad PLS är så är det en fest som några på min skola anordnar. Förra året var det maskerad och i år var det dresscode svart. Det hade tydligen sålts över 500 biljetter och stämningen var på topp!

Har iallafall haft det väldigt trevligt och tack allihop som gjorde kvällen så bra. Nu ska jag fortsätta äta min lussebulle och dricka min pepsi, sen väntar sängen!
Natti!

2011-12-06 14:11:56

6 December

Vi hade så otroligt fint väder för några dagar sedan och det kändes verkligen som att våren var på väg. Igår kväll började det dock snöa så smått så när snön verkligen tar fart kommer nog inte vårkänslorna igen förrän om ett halvår..

2011-12-04 21:40:00

Andra advent

Hoppas att alla har haft en mysig andra advent. Min har varit rätt okej. Har fått pluggat lite, varit på torp och fått mig lite grejer som jag visar imorgon, har tonat håret i en något (läs mycket) mörkare nyans och lite sånt där.
Nu är det bara 20 dagar kvar till jul så det är kanske bäst att jag sätter igång med julklappsletandet snart!

2011-12-04 01:02:46

O.P.I - Warm and Fozzie

Suktade/suktar efter några lack från O.P.I:s nya kollektion, Muppettes Collection och bestämde mig till slut för att köpa ett. Har länge funderat på vad som är så bra med O.P.I:s lack men samtidigt tyckt att 150 spänn är lite mycket att lägga ut på ett enda lack. Men nu hade Kicks ett erbjudande som gällde medlemmar så det kostade "bara" 120 kr. Är jättenöjd med det faktiskt och sitter nu och vill ha massa andra lack i roliga färger. Måste bara påpeka att det andra lagret inte är riktigt så täckande som det ser ut, nageln lyser igenom på vissa ställen när det endast är två lager.

Förresten, fixat lite med bloggen. Om det inte syns så tryck antingen på cmd + R eller F5.

2011-12-02 00:47:12

Breaking Dawn - Part 1

Alltså.... Nje.. Det är inte den bästa filmen jag sett men den var inte dålig! Dock tycker jag att de kunde lagt till mer grejer som är relevanta och som finns med i boken. Böckerna är för det mesta bättre än filmerna och det här var inget undantag. Tycker verkligen att det var synd att den inte var bättre, för jag hoppades faktiskt på mer.
Dock kan jag inte förstå varför det var så himla hemskt med förlossningen, det var väl förfan ingen big deal eller?
Och btw, 15-årsgräns på den filmen anser jag hade varit helt okej!

2011-12-01 01:31:20

1 December - Officiellt julmånad!

Är lite smått kär i min systers lilla urmysiga lägenhet just nu. Det är fullt med julpynt i alla fönster, på bordet, i taket och till och med julgranen är uppe. Nu fattas som sagt den där jävla snön som tvunget skulle komma jättetidigt förra året, men som bestämt sig för att inte komma alls i år eller?