2011-07-31 11:45:00

31 Juli


2011-07-29 13:40:56

29 Juli

Nu ska det fixas och packas inför en vecka på campingen i Åsa. Alltså kommer uppdateringen vara sämre än den   varit de senaste dagarna men kanske kan försöka mobilblogga om jag orkar. Nu ska jag redigera de sista bilderna som ska skickas in för framkallning och därefter packa alla grejer jag ska ha med mig.
Vi hörs när vi hörs!

2011-07-27 01:33:41

And I will always be the best thing you never had.

Imorgon tar jag och systern en liten sväng till götebog för att shoppa och även möta upp Lina på samma gång. Lina stannar till söndag (tror jag) sen tar vi tåget ner till Göteborg igen. Därifrån ska vi visst ta en buss till Åsa och bo i en liten stuga på en camping i en vecka. Detta ska bli väldigt intressant eftersom jag inte tar med mig datorn. Så ni får helt enkelt leva med lite tidsinställda inlägg (om jag ens orkar fixa med det).
We ♥ it

2011-07-25 01:27:00

Övningskört

Nu gäller det passa sig jävlgt noga i minst ett år framöver. Var ute och övningskörde med pappa idag för första gången och jävlar vad bra jag är! Fick bara cirka 15 kärringstopp... Dock var det mest när jag skulle starta, så vi tyckte det verkade lite konstigt eftersom jag faktiskt gjorde rätt. Det visade sig att jag hade i tvåans växel.... Så det var inte så konstigt då!
Men  jag kan  säga att jag är en jävel på svänga och bromsa. Växla är la lite sådär och kopplingen ska vi inte ens diskutera!

2011-07-23 19:14:00

Helt sjukt!

Fattar inte att en människa kan gå så långt som att skjuta vilt omkring sig så mer än 80 ungdomar mister livet. Och innan det spränga byggnader inne i stan där minst 8 personer dör. Såna händelser borde fan inte få äga rum och sådana sjuka människor som orsakar dem borde inte få existera!
Kan inte säga annat än att mina tankar går till de drabbade, deras familjer och deras anhöriga!♥

2011-07-23 01:32:35

Kvällsmusik.

Bad Meets Evil (.feat Bruno Mars)
Rihanna

2011-07-22 01:01:35

Harry Potter

Filmen var faktiskt riktigt bra!
 De hade lyckats trycka in det mesta och inte uteslutit  så mycket som de gjort i de andra filmerna.
 Dock är det lite tråkigt att det är slut på Harry Potter nu. Visst, den sista boken har varit ute jättelänge, men det är ändå inte helt slut förrän sista filmen har setts så att säga.
Jag kan dock inte förstå mig på personer som ser filmerna men inte läser böckerna innan. Böckerna är mycket bättre och mer detaljerade och filmerna har aldrig med exakt allt som händer i böckerna. Det är en hel del man missar om man inte läser böckera! Folk är väl helt enkelt för lata för att läsa... Sorgligt men sant!
Sen har vi de personer som varken har läst böckerna eller sett filmerna, vad fan är det för fasoner? Shame on you!

2011-07-21 22:23:01

21 Juli

Har känt mig så fruktasvärt seg idag. Åkte ut till Lindesnäs för lite bad och solning med systern. Dock ansåg väl solen att  vi inte skulle få oss någon färg idag så den försvann efter en timme :( Har därefter ätit tacos,  tagit en liten sväng till torp för att köpa nya hörlurar, men när jag kommer hem så funkar de inte till min telefon...  Så nu måste vi ut och byta dom, helt underbart! Har även konstaterat att systern är brunare än jag så jag tog en sväng i solariet.
Intressant inlägg det här känner jag!
Bild som jag tog till ett projektarbete i skolan!

2011-07-20 20:55:00

For neither can live while the other survives.

Det här kan nog bli intressant!

2011-07-20 01:06:00

20 Juli


2011-07-19 21:24:04

Lunch på Lejas

Tog en sväng till stan med modern idag för en liten lunch på Lejas. Riktigt mysigt att sitta på uteserveringen i solskenet där det var alldeles lagom varmt! Blev även en tur inne i stan där jag hittade en parfym som jag blev lite kär i. Ska se om mamma har lust att beställa den på nätet sen!
Kycklingpanini till mig och bakad potatis med räkröra till modern!

2011-07-19 02:00:33

19 Juli

Äntligen fått tummen ur och tonat håret, tack mamma! Nu är det gula/orange/ljusbruna borta i iallafall några veckor. Det är mer mörkbrunt tror jag, har inte kollat efter så noga än...  Dock är jag osäker på om jag ska göra nåt annat med håret eller om jag skall låta det vara? Har haft lite funderingar på blonda slingor ett tag (säkert ett år) men är lite osäker på om det kommer bli snyggt eller inte. Jeje, vi får väl se helt enkelt! Allt jag vet är att mamma inte vill att jag ska färga håret svart igen. Jag ska försöka att låta bli, jag lovar!
Bilden är från i förmiddags, innan jag hade färgat. Som ni ser skiftar det i gult/rött/brunt osv.

2011-07-16 21:53:16

Grey's Anatomy

Har precis sett klart på säsong ett av Grey's Anatomy som jag laddade ner igår. Nu är nästa säsong på g så jag kommer antagligen sitta klistrad framför datorn resten av kvällen!

2011-07-15 01:02:44

Förstår inte riktigt...

Satte mig och tittade på Allsång på Skansen med lilla pappa i tisdags när jag kom hem. Något som jag inte riktigt förstår är den enorma hysterin som råder kring Veronica Maggio och Håkan Hellström. Har aldrig fattat grejen med Håkan Hellström och kopplat vad som är så fruktansvärt bra med honom... Folk tycker väl att jag är galen, men är han verkligen bra som alla vill få det att låta? Har faktiskt försökt lyssna på honom men jag fattar inte grejen.

Veronica Maggio kan jag dock förstå att folk tycker är bra, det gör till och med jag. Men jag förstår ändå inte vad som är bra med henne heller. Hennes låtar är bra, texterna också, men hur många låtar har inte det liksom? Vad är det som är så speciellt med just henne?

2011-07-15 00:23:00

Majz

Jag tycker om dig. Lite iallafall. Även om du visar bh:n hela tiden.

2011-07-14 11:50:00

I just wanna be myself and I want you to love Me for who I am.


2011-07-14 01:40:42

14 Juli

Jag vet att min blogg är konstig som satan vid arkivet osv. men det är bara tillfälligt som tur är. Ska fixa det någon dag när jag orkar. Borde väl egentligen inte påbörja förändringar av bloggen när jag egentligen inte har lust, men nu har jag ingen större lust att ändra tillbaka.

Blev en liten sväng i Göteborg i tisdags med Maja som jag sa tidigare. Dock hoppade jag på fel buss från Lina så jag var i stan halv fem. Maja skulle inte komma förrän halv sex, så jag fick så snällt sitta och vänta! Fick köpt mig en finfint nagellack iallafall, så jag är nöjd!

Vi har båda klagat på att vi inte har några bilder på oss tillsammans. Nu har jag hur många som helst men nästan alla är bloggförbud på..Det är jobbigt att ta seriösa bilder helt enkelt.

2011-07-12 01:50:38

Kvällsdopp

Eftersom vi vaknade så sent idag så hade vi ingen större framfart med att försöka hitta på något att göra. Efter att vi käkar slängde vi oss ute i solstolarna ett par timmar och därefter gick vi och gungade. Det fick dock bli ett litet kvällsdopp vid halv nio-tiden med Linas mamma. Så vi åkte upp till en mysig liten (halvstor) sjö i närheten där vi slängde oss i vattnet. Har nog aldrig varit med om att det varit så ljummet i vattnet någonstans där jag badat förut här i lilla Sverige! Det var riktigt skönt att hoppa i inte ens i närheten av kallt. Antingen är det en väldigt bra sjö eller så är det vääldigt många som kissat i den...

Imorgon åker jag hem och då ska jag nog möta upp Majsi i Göteborg för en liten shoppingsväng. Inget bestämt än men förhoppningsvis blir det så!
Titta så mysigt det ser ut!

2011-07-11 02:34:38

kvällsunderhållning

Detta är min och Linas kvällsunderhållning! Jag dör om och om igen..

2011-07-10 23:28:01

Ostbågar vs. ostkrokar

Uppdateringen blir lite som den vill just för tillfället. Idag har vi varit väldigt upptagna med att käka ostbågar, godis och tacos så det kändes lite viktigare än att blogga. Har ingen aning om vad morgondagen har att erbjuda men vi får la se helt enkelt!

Vad tycker ni förresten om den jättelöjliga omröstningen som OLW har just nu? Man ska rösta på om man tycker att det ska heta ostbågar eller ostkrokar. Vilken jävla människa vill egentligen att det ska heta ostkrokar? Det heter, har alltid hetat och kommer alltid att heta ostbågar!

Nu ska jag fortsätta äta ostbågar och allmänt chilla!
Vi är rätt söta ändå.

2011-07-09 22:32:05

SKÄNÄ

Sitter i Linas vardagsrum och väntar på att hon ska städa klart. Jag är visst förvisad från hennes rum tills det är färdigt så jag får nog sitta här ett tag..  Vi skulle egentligen gått till hemmakväll men det började ösregna och åska sååå vi sket i det. Nu ska jag socialisera mig lite med Lina, så vi hörs kanske sen ;D

Puss.

2011-07-08 02:44:24

Sagoslottet

Tre ganska kassa bilder från Sagoslottet häromdagen. Vi tänkte att "Åh, vi åker sagoslottet! Vilken nostalgi, fan vad kul!"  Måste dock påpeka hur löjligt det är att det är 13-årsgräns på den åkattraktionen. Men det var ingen som stoppade oss, jag såg väl ut som en tolvåring och Lina såg ut som min målsman då antagligen. Fruktansvärt kul var det iallafall!
Bjuder på denna bilden. Kan inte för mitt liv komma på när den är tagen men jag hoppas innerligt att jag faktiskt visste om att Lina tog den...Annars finns det en stor chans att jag faktiskt gick runt sån här konstant på Botaniska Trägården...

2011-07-07 01:08:51

"Alltså, nog för att tjejer smakar orm va...

...men karlar smakar inte precis småkakor de heller!"

Riktigt bra film måst jag säga! Är glatt överraskad då jag inte tycker att svenska filmer är så himla bra från början. Det är en väldigt oförutsägbar film så man kan förvänta sig några små överraskningar om man inte är fruktansvärt insatt i vad som kommer ske. Måste dock säga att Björn Gustavsson som bisexuell, konståkande hockeyspelare tog priset! Jag har nog inte skrattat så mycket på länge.
Och har man sett på maken, där har vi Timbuktu!

2011-07-06 20:47:00

Bio

Hoppas att den är riktigt bra, känns som att man har lite högre krav när det är en svensk film!

2011-07-06 02:42:54

6 Juli

Med detta säger vi två Gooooodnatt! Bilder kommer förhoppningsvis imorgon när vi sovit en stund!

2011-07-05 01:12:56

Städat!

Har faktiskt tillbringat kvällen i rummet och städat! För en gångs skull har jag ett soffbord, två soffor, ett skrivbord och till och med ett golv!(jag har fler möbler) Det är så jag blir helt imponerad när jag blickar ut över rummet som förövrigt ser väldigt tomt ut för tillfället.
Förhoppningsvis får jag framkallat lite bilder, ramat in lite och haft mig så jag får upp lite saker på väggarna snart. Då borde de inte se lika tomt ut sen! Men ja, anledningen till att jag städade (det finns alltid en anledning)  är att Lina kommer hit imorgon! Vi ska ta en tur i Göteborg med mina söta föräldrar och bland annat åka till Botaniska trädgården och Liseberg först!
Dock är jag en sån där torr person som aldrig åker något på Liseberg! Jag mår nästan illa av att bara titta på grejerna, så jag sätter mig helt enkelt inte i dom! Dock är hela min familj sådan så jag behöver inte känna mig utstött.

Nu ska jag sova (läs om en timme, tidigast). Vi hörs nog imorgon med lite bilder och annat från dagen!

Hezt?

2011-07-03 22:01:14

3 Juli

Sitter och rotar igenom alla bilder på min hårddisk för att hitta några som är värda att framkalla! Dock ligger alla bilder i olika mappar, som i sin tur ligget i en annan mapp, som i sin tur heter något så meningslöst som Ny Mapp 4 eller liknande... Älskar att jag är så bra på att organisera.

2011-07-02 02:26:38

Slussarna i Trollhättan från 30 Juni.


2011-07-01 22:46:09

Back in the days.

Jag och Johanna i tvåan(tror jag) på den översta bilden! Känner att det finns vissa likheter ändå. dock tycker jag väl att vi har förändrats lite genom åren. Den andra bilden är från skolavslutningen i nian!
Översta bilden är jag och Malin på skolavslutningen i trean! Den andra bilden är från gårdagen och nja, vi har inte förändrats så mycket va?