2012-01-31 00:22:56

31 Januari


2012-01-28 01:28:54

28 Januari

Här är några utav de bilderna som jag, Maja och Johanna tog i studion häromdagen. Bilden på mig är tagen av Maja.
Har än så länge bara hunnit/orkat redigera dessa bilderna men förhoppningsvis kommer det några fler en annan dag!

2012-01-24 23:53:00

24 Januari

Har varit otroligt vuxen idag och gått till körskolan och skrivit in mig. Nu gäller det att plugga teori som en idiot och köra som satan så jag kan få det där körkortet. Bokat in första lektionen också så vi får väl se hur det går!

Just nu sitter jag i t-shirt, tjocktröja och ziperall och jag fryser. Det är helt sjukt, jag fryser som satan! Jag har dock ingen feber så vet inte vad det kan vara, men jag mår inte direkt bra i övrigt heller. Har ont i bihålorna, snorar, ögonen rinner, jag har ont i huvudet över huvudtaget, jag är astrött och gud vet vad.
Så nu tänker jag lägga mig och sova en massa!
Pigg tjej.

2012-01-22 23:26:49

Sluppit magsjukan iallafall!

Dock har jag dragit på mig feber såhär på kvällskvisten. Känns fruktansvärt skönt att slippa magsjukan men nu fryser jag som en utter istället, kan inte påstå att det är så mysigt det heller.

Dock har dagen spenderats på olika resesidor på nätet för att hitta bästa hotell/strand/barer/pooler osv till en liten resa som planeras bli av i början av augusti. Jag, Maja och Johanna hade planer på att åka till Grekland i en vecka men eftersom vi inte är så insatta och därför inte hittade något ställe vi VERKLIGEN ville till, och som passade våra plånböcker, så tänkte vi om. Suttit och kikat på resor till Turkiet, Cypern, Grekland och Spanien. Just nu känns det dock som att det blir en resa till Magaluf men vem vet, vi kanske ändrar oss igen? Förhoppningsvis inte....
Liten kass bild, men tycker det ser heeeeeelt okej ut!

2012-01-21 22:41:19

Lite snö och lite övningskörning på det.

Hade bestämt med lilla pappa att vi skulle ut så jag fick prova den stora bilen idag. Inte nog med att den är väldigt mycket större än V70n som jag brukar köra så är den även automat. Jag kan inte för mitt liv förstå varför inte alla bilar är automat. Det är fruktansvärt mycket enklare och det känns som att man har bättre koll på allt omkring. Dock känns det väl bara så nu eftersom jag inte är van vid att köra, men ändå! Fick iallafall kört en bit och till och med mamma vågade åka med, det är STORT! Till råga på allt så är det ju massa snö ute så väglaget var ju inte det absolut bästa, men det gick bra ;D

Nu är jag dock sugen på att ta lite intensivlektioner på körskolan så jag kan lösa det där körkortet inom en relativt snar framtid. Tror att jag får masa mig dit på månag och se vad de säger!
Lilla söta bilen!
Sa jag förresten att det snöade?

2012-01-20 23:01:14

20 Januari

Denna dagen har tillbringats i min ziperall med ett svagt illamående och något ondare i mage och hals. Kära systern är magsjuk och jag fasar för att ha blivit smittad... Finns väl inget värre än att spy?
Har även tagit mig lite tid att redigera bilderna som jag tog för någon vecka sedan(?) när årets första snö kom farande och la sig över hela stan.

2012-01-20 17:22:44

Om jag ändå vore rik...

..då hade jag haft ett överflöd av berlocker och klockor from Thomas Sabo. Jag har suttit och kollat på TheCharmsShop hur länge som helst nu och hittar bara fler och fler som jag vill ha!

2012-01-19 00:50:01

19 Januari

Känns bra när man vet precis vart man har folk. Finns ingen anledning med att smyga med vad man tycker, jag beter mig mot andra som de beter sig mot mig.

2012-01-18 00:21:16

18 Januari

Snuttis.

2012-01-16 00:40:20

16 Januari

Denna pösmunken opererade bort livmodern förra veckan efter att ha varit riktigt sjuk. Kan dock inte påstå att jag ser några större fel på henne längre om man bortser från såret på hennes lilla mage! Så himla skönt att hon mår bättre nu, finaste Persson!♥

2012-01-14 01:53:51

Tyler Ward






Är lite småkär i hans röst måste jag erkänna.

2012-01-13 19:16:10

Grattis till ännu ett födelsedagsbarn!

Så säger vi grattis till lilla Bekka som fyller 18 år idag, liten blir äntligen stor! Grattis underbara unge, hoppas att du får en underbar dag/kväll!♥

2012-01-12 00:58:51

Nattligt besök

Av lilla Majsan!
Möööördarhund! (älskar blixten......)

2012-01-10 10:26:00

Grattis till födelsedagsbarnet!

Nu jävlar, nu tycker jag att ni går in och säger grattis till denna lilla fröken för det är inte varje dag man fyller 18 inte!!
Grattis Elin, hoppas att du får en awesome dag!♥
Klicka här för att komma till Elins blogg!

2012-01-10 01:31:04

Underbart!

Tänk vad ett litet sms kan förgylla hela dagen som annars mest bestått av elände!

2012-01-08 01:23:56

8 Januari

Tog en liten vinterpromenad med Malin häromdagen. Vädret var helt underbart för första gången på hur länge som helst.

2012-01-07 02:07:20

Vad är grejen egentligen?

Startar detta inlägg med att varna känsliga läsare för att jag bara kommer klaga i detta inlägget, så ni som inte gillar det behöver varken läsa eller kommentera. Om ni inte gillar det jag skriver så får det stå för er, men om ni ändå tänker klaga så ha så skoj!

Vad i helvete är grejen med alla dessa sportgrejer som snackas om precis över-jävla-allt? Visst, sverige var i nån jävla final i hockey häromdagen, men för guds skull, skriv inte det över hela facbook! De som är intresserade lär ju säkerligen kolla upp det själva om de känner att det är så oerhört viktigt att hålla sig uppdaterad. Har fått skit ett flertal gånger för att jag varken gillar hockey eller fotboll och vägrar att sätta mig framför tvn x antal timmar för att kolla på random människor som jagar efter en boll/puck. Jag förstår inte vitsen men visst, ni som nu gör det, kul för er! Dock finns det de som inte respekterar att man inte bryr sig ett jävla dugg om hur det går för sverige i sport, för det MÅSTE man ju göra. Men helt ärligt, jag skiter i om sverige vinner. Jag bryr mig inte om vi så vinner vm i grodhopp för sportevenemang intresserar mig inte. Igår hoppades jag innerligt att Ryssland skulle vinna hockeyn för det hade varit så ironiskt mot alla som satt uppe och hejade på sverige!

Jag har aldrig varit intresserad av sport och jag bryr mig inte om sverige vinner eller inte eftersom det inte rör mig i ryggen något av det. Visst, vissa lever för sporter, men vissa lever för annat. Alla har olika intressen och sportfanatiker har en tendens att glömma bort detta faktum och istället bli riktigt pissed på oss som inte bryr sig. Men ja, jag kommer inte ändra åsikt angående sporter för det finns inte tråkigare, enligt mig, än att sitta flera timmar framför en match som kanske avgörs i sista minuten. Isåfall har jag slösat bort tid som jag kunde använt till något vettigt. Detta gäller ju såklart inte de som gillar sport, ni följer ju hela matchen med spänning! Men detta är vad jag tycker och jag är otroligt trött på alla som i princip ber mig att dra åt helvete för att jag inte stöttar sverige.

Men till er som gillar sport, good for you!

2012-01-06 00:57:33

Uno Ziperall

Sitter här nyduschad i min nya finfina sparkdräkt! Fick den egentligen i julklapp men eftersom det var fel storlek så skickade de tillbaka den för att få rätt storlek.... Nu är den tillbaka och jag ska mysa som aldrig förr! Kan dock säga att jag max kan gå ut och gå med hundarna med en jacka över (knäppt) för det då fan inte vackert med allt detta blöjhäng som man får..
Dock är den hur mysig som helst så jag kan leva med blöjhänget!
Btw, den är illrosa och inte orange/rödaktig som den ser ut på bilden.

2012-01-05 01:45:42

Samantha Jones/Maja/Majsan/Majsi

Idag var det dags att hämta lilla Maja som jag tidigare sagt att mamma skulle köpa. Eller ja, hon heter Samantha Jones men kallas allmänt för Maja/Majsan. Kan ju erkänna att det är lite svårt att ha en hund hemma som heter samma som min bästa vän, men jag får vänja mig! Jag får hoppas att inte min söta vän kommer springandes när vi frågar hunden om hon vill ut och kissa!
Bilderna är sisådär kvalité på eftersom jag tog med mobilen idag då kameran låg i väskan utom räckhåll.
Den sista bilden är på de tre syskonen som var kvar i kullen, Mr Big, Carrie Bradshaw och Samantha Jones. Som sagt så fick vi med Samantha hem och gud vad jag är kär!

2012-01-03 01:53:46

Want some cookies?

Så de kan gå. För någon vecka sedan när systern gjorde glass i sin nya glassmaskin tog jag tillfället i akt och gjorde pipparkakor med hennes formar. Måste säga att resultatet blev som väntat - oerhört porriga kakor!

2012-01-01 03:10:44

1 Januari 2012

Dessa bilder är från gårdagens promenix uppe vid Bjursjön med systern och hennes fem hundar. Eftersom folk skjuter raketer och smäller hela nyårsafton så åkte vi upp dit och rastade/släppte dem lösa så de fick springa av sig lite i frosten. Kan nog inte säga annat än att de var hur lyckliga som helst! Dock finns det nog inget som slår den sjuttonårige blandrasen Charles-Ingvar som sprang runt, studsade och lekte som om han vore en valp.
Åh dessa underbara hundar!