2012-03-31 00:55:07

Våren är här på riktigt!

Vädret är underbart största delen av dagarna. Solen skiner, fåglarna kvittrar och massa människor sitter på uteserveringar och fikar. Man kan till och med gå i bara t-shirt vissa dagar (och något nedtill för er som är helt jävla bombade och trodde att jag menade ENDAST t-shirt).
Just därför, och för att jag gillade dom, så har jag införskaffat två nya t-shirts! en från igår när jag var på Överby med systern och en från idag när jag på torp med systern och papi!
Två nya t-shirts från GinaTricot, en från igår och en från idag. En mascara, tre nya spetstrosor, varav bara två är med på bild eftersom jag använde ett par idag. Kändes inte så himla fräscht att ta kort på använda trosor faktiskt.

2012-03-29 19:35:43

Rumpa

Massa grejer i skolan nu som skall antingen lämnas in eller redovisas inom en vecka. Min lediga tid kommer gå åt till att plugga på allt detta + matte så jag slipper få ig i kursen. Ska även ha nationella prov alldels väldigt snart (drar igång nästa vecka med talet) och jag ska även hinna med att ta körkort. GUD vad jag är glad att det bara är en vecka kvar till lovet. Hade inte pallat annat.

Två veckor tills jag fyller år, och ja, jag är taggad!

2012-03-25 22:26:14

25 Mars


Tillbringade en stund med Malin i fotostudion i fredags efter skolan. Kommer nog komma upp lite olika studiobilder här efter hand, beroende på när jag har tid, lust och ork att redigera och fixa med alla!

2012-03-21 22:44:00

21 Mars

Bitter dag fylld av idioti.

2012-03-17 21:56:00

Sömntutan.

Denna lilla typen väckte mig och de andra grabbarna vid klockan 9 imorse för då tyckte han att det var en alldeles förträfflig tid att gå ut. När vi sedan gick och la oss och jag hade snoozat 17242 gånger, så konstaterade jag att tjugo i ett är en rätt lagom tid att gå upp. Som ni ser på bilden så tyckte han något helt annat och jag fick dra upp honom ur sängen!

2012-03-16 23:14:00

16 Mars

Trötthten har varit på topp och humorn har slagit slint hela dagen. Därför intar jag sängen tidigt denna afton! Känns sådär att jag går och lägger mig tidigare en fredagskväll än vad jag gör på vardagar, menmen! Har lite halvt hunddagis här nere hos mig då systern ska till malmö inatt, och alla snarkar så jag blir om möjligt ännu tröttare!
Lite halvrandom bild från weheartit.

2012-03-13 00:00:00

13 Mars

Saker jag stör mig på denna aftonen:

1. Personer som leket vuxnare än vad de är, men samtidigt är omognare än de borde vara när det väl gäller.

2. Personer som tror att de är ascoola som får dricka och gå på krogen så de måste uppdatera facebook varje gång de ska ut. Helst med en bild där cidern syns i ena hörnet. Ascoolt.

3. Fett hår. Nu menar jag inte hår som är lite fett, för det kan vem som helst ha. Men hår som verkligen börjar klibba ihop sig och till och med antar en smutsgrå nyans, det är äckligt!

4. Att jag är så otroligt dålig på att plugga körkortsteori.

5. Att jag har massa skit i skolan som jag borde plugga men som jag antaligen inte ens har börjat med.

6. Personer som försöker leka viktiga och märkvärdiga.

7. Att körkort är så jääävla dyrt.

8. Att jag har matteprov imorgon och jag fattar ingenting. (Tror förövrigt att det är nästa vecka)

9. Backa runt hörn.

10. Att jag ska upp tidigt imorgon och helt klart kommer somna alldeles för sent ikväll.

Dumbledore muntrar upp mitt ack så tråkiga och bittra inlägg!

2012-03-11 00:45:39

11 Mars

Blir lite glad av att vakna till detta söta ansiktet på morgonen. Helt underbar liten kille som sover tills jag bestämmer att vi ska gå upp!
Fick äntligen tummen ur och fixade mina naglar ordentligt häromdagen förresten. Det var ett bra tag sedan jag använde konaderna, så tyckte det var dags nu!

Nu ska jag och Biggan krypa ner i sängen, läsa lite och sen sova massor!

2012-03-08 00:21:05

Rubrik.

Denna kvällen förgylldes med dubbelavsnitt av Grey's Anatomy. Där gick min onsdag från meningslös till asbra!

2012-03-06 00:11:24

Blä.

Har varit en sån där jävlig dag där man bara vill stanna i sängen och dra täcket över huvudet. Gick upp en och en halv timme tidigade än andra måndagar, hade skytte i 50 minuter och slutade vid klockan 10. Det var den mest meningslösa dagen jag varit med om. Och inte nog med det så var jag tröttare än tröttast och asförbannad direkt jag vaknade. Sen har det fortsatt såhär, det enda positiva var att körlektionen gick rätt bra. Men innan dess failade jag på ett körkortstest på körskolan med 2 poäng, känns sådäääär. Finns flera grejer som också varit asdåliga, men då blir det ett långt inlägg och jag vill sova.

Det har med andra ord varit en kass dag. Finns flera grejer som också varit asdåliga, men då blir det ett långt inlägg och jag vill sova.
Dock avslutades denna kassa dagen i gott sällskap med lilla Madde och Biggles! (var tvungen att vara lite positiv.)

2012-03-05 01:00:24

5 Mars

Taggar för fullt inför friluftsdagen imorgon. De jävlarna snuvar mig på min sovmorgon och jag var tvungen att boka om min körlektion för att de lagt det på en sån dum tid. Älskar verkligen skolan. Det enda positiva är väl att jag slutar tidigt och att jag därför har tid att plugga teori imorgon. Men man snor fan inte min sovmorgon, det är något utav det allra heligaste jag har!

2012-03-03 01:23:23

3 Mars

Tredje dagen på den tredje månaden. Nu börjar året ta fart på riktigt och jag längtar till min födelsedag,  till sommaren, till Magaluf, till att slippa skolan, slippa jobbiga idioter och massa mer. Det här ska bli ett riktigt bra år! Så är det bara!
Ett av de nya nagellacken jag fick av mami häromdagen. Är faktiskt kär i färgen, glittret och det faktumet att det ser ut lite som godis!