2012-02-29 23:35:55

29 Februari

Idag för 8 år sedan gick min kära farfar bort. Han var en duktig typ på att utmärka sig och som det sagts innan, klart han skulle gå bort på en dag som bara existerar vart fjärde år.
Vila i frid kära farfar! ♥

2012-02-28 00:16:21

28 februari

Första dagen i skolan efter lovet och det känns precis som vilken skoldag som helst, jag är inte det minsta utvilad av lovet.... Borde säkerligen plugga massor. Borde nog göra en fruktansvärd massa grejer egentligen. Så därför kryper jag och min prins ner under täcket och gömmer oss för allt som borde göras.
Jag och plutten på promenad!

2012-02-25 00:47:31

VÅR

När det dyker upp små söta blommor i rabatterna är det bannemig vår. Skiter i om det kommer mer snö eller inte, jag har bestämt att det officiellt är vår nu!

2012-02-22 23:22:19

Söta mamma!


Igår kom min söta mamma hem med med tre nya nagellack till mig! Tack lilla mami! ♥


2012-02-22 20:23:09

22 Februari



Bilder från google och Majas blogg.
Nu är det i princip bokat och klart. I början av Augusti bär det av till Magaluf en vecka!


2012-02-21 00:10:08

Jo visst, jag har lov!

Men ändå skall jag upp klockan sju imorgon för att gå ner till körskolan på kurs. Var ju rätt säker på att det var en skolvecka som den skulle vara, men icke. Nu är jag så illa tvungen att gå upp tidigt för att sitta nere på körskolan från 8.15-12.00....Åh, vad jag är taggad...

Därför ska jag och den lilla luddputten jag har i knät krypa ner i sängen och sova så gott i cirka sju timmar!

2012-02-20 00:03:04

Min nye rumskompis!

Tog en sväng med mami och papi till Essunga där vi hämtade Majsan för x antal veckor sedan. Denna gången skulle vi dock hämta upp en annan liten typ, nämligen Mr. Big som är Majsans bror! Modern har köpt honom men han ska bo med mig i fortsättningen. Kan bli intressant det här, vi får väl se om jag klarar av det! Just i detta nu ligger han iallafall nere vid mina fötter och är helt däckad. Men det är väl så det blir efter en ansträngande dag med massa folk, hundar och massor med bus med syrran!
Lille prinsen som även går under namnet Biggles!

2012-02-18 00:37:11

18 Februari

Tröttheten har tagit över och jag är så tacksam över att lovet har anlänt så ni anar inte. Hade en lite photoshoot med systern i skolans studio idag. Med tanke på att vi knappt hade någon utrustning för den var spårlöst försvunnen, och stylisterna hade skitat ner och haft sig så att jag var lagom förbannad, så gick det rätt okej ändå! Ska försöka redigera bilderna i helgen, nu när jag ändå har batteri på datorn. Tack Malin för att jag får låna din laddare, du är guld värd ♥

Nu ska jag och grabbsen luta huvudet mot kudden och sova jättelänge. Nåde den som väcker mig imorgon.
Natthumor ♥

2012-02-14 23:31:28

Glad alla ♥-dag

Kan inte påstå att denna dagen varit något speciellt jämfört med alla andra meningslösa dagar. Lite fler kärleksfulla par på facebook och på stan är lite extra gosiga och så.
Tillbringade idrotten med att kramar/brottas med madde, lite kärleksfullt sådär och när jag kom hem har jag pluggat. Som sagt, ingen speciell dag överhuvudtaget. Har inte ens orkat vara deprimerad över att jag är singel, jag var singel igår och kommer vara det imorgon med så tycker inte det spelar någon större roll!
Dock hoppas jag att alla som haft någon att dela denna dagen med har haft det jättemysigt!

2012-02-11 14:06:14

11 februari

Fredagskvällen tillbringades med två fina flickor och lite planerande för vår Magaluf-resa. Det blev mycket snack, skratt, lite gaygala och go kvalitetstid. Tror att den här resan kommer att bli helt kanon, gäller väl bara att jobba rumpan av sig hela sommaren först, men det ska nog lösa sig det också!

Nu ska jag fortsätta rota igenom den där feta godispåsen som min kära broder kom hem med till mig igår! Jag bantade visst tillräckligt förra helgen när jag hade magsjuka, så han ville väl att jag skulle ta igen det den här helgen istället. Ibland har jag väldigt söta syskon ♥

2012-02-07 21:07:13

Ny hårfärg och trasig datorladdare.

Jag slängde i en röd/svart toning i håret igår och tror faktiskt, än så länge, att jag är nöjd med den färgen som blev! Jag vet att folk stör sig lite på att jag färgar håret så ofta eller klipper och ändrar, men det är grej jag har för mig. Jag gillar inte att ha samma hårfärg eller frisyr för länge, därav anledningen till att jag klippte lugg för inte så länge sedan! Enda anledningen till att det övriga håret har fått vara ifred är för att det ska bli långt. Jag kan dock erkänna att jag velat klippa av allt vissa dagar och få tillbaka min korta rakade nacke, men än så länge har jag behärskat mig.
Undrar just vilken färg jag väljer att ha i håret när denna toningen gått ur?
Insåg precis hur blek jag är. Längtar till sommaren. Längtar till Magaluf. Längtar bort från vintern.

Jo juste, min dator har cirka 17% batteri kvar nu och min datorladdare har på något mystiskt sätt gått och dött.. Den funkade alldeles utmärkt för någon timme sedan, men inte längre.. Får se om det går att lösa detta imorgon på något sätt...

2012-02-04 15:37:08

Den där magsjukan va....

...som jag var rätt säker på att jag hade sluppit slängde sig över mig som en jävla gris igår. Kan inte påstå att jag sovit varken mycket eller gott inatt men nu känns det som att det börjar ordna upp sig lite. Måste även påpeka att vatten nog är den mest underskattade drycken någonsin. Herregud vad gott det var med en mugg kallt vatten imorse!

2012-02-01 22:33:00

1 Februari

Tog en sväng till Överby med systern efter skolan idag. När vi spatserade runt där kikade vi in en snabbis på The Body Shop som relativt nyligen har öppnat där borta. Vi fick snabbt syn på de olika produkterna som de hade med chokladdoft och svag för choklad som jag är, så fick jag ju lukta på dem. Min söta vän Maja köpte något sådant för några dagar sedan och sa att det luktade jättegott så var ju tvungen att kolla om det stämde.
Luktade iallafall oerhört gott och en liten burk med Body Butter fick så snällt följa med mig hem! Antingen är detta en doft som är hur god som helst och som jag kommer använda jättemycket, eller så är det en som jag tröttnar på ganska snabbt. Vi får väl se hur det blir!